Terkut sairasvuoteelta

Kuumessa edelleen vieläkin. Aamusta kuumetta oli "vain" 37,5. Iltaisin se on noussut yli 38 asteeawwn, joten eipä oo tullut juurii mitään tehtyä. Hetken jaksaa katsoa telkkaa ja sit taas torkutaan.

"Katselin" keskiviikkoisen Jutta ja puolen vuoden dieetit. Hattua täytyy nostaa jakson Sannille, joka teki mahtavan muutoksen. Aina tuon ohjelma jälkeen tulee olo, että olis mahtava palkata personal trainer, mutta ainakaan vielä en ole saanut aikaiseksi. Toisaalta saman asian ajaisi varmasti treenikaveri, kun en nyt kovin tavoitteellisesti treenaa. Täytyy ruveta huhuilemaan.

Tässä tautia potiessa on ollut aikaa pohtia ja ihmetellä asioita. Superdiettiä rupeaa olemaan kasassa melkein 5 viikkoa, josta ruokailut on mennyt käytännössä 100%:sti ohjeiden mukaan. Aika on mennyt hurjan nopeasti ja "joulukilotkin" on lähteneet todella hyvin pois. Oon aika tyytyväinen kaiken kaikkiaan kunhan vain saisi tämän köhän ja kuumeen pois. Viikonloppu meneekin nukkuessa ja täytyy ensi viikolla katsoa miten ja missä vaiheessa sitä uskaltaa lähteä kuntoilemaan, ettei tuu mitään jälkitauteja.

Mukavaa viikonloppua ja toivottavasti teillä on parempi viikonloppu!
Niin ja muistakaa olla hyviä itsellenne!





 



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli