Uuteen nousuun

Viikko alkaa olemaa lopuillaan. Olin hirveessä köhässä ja räkätaudissa melkein kaks viikkoa.  Viikolla työpäivän jälkeen en kotona jaksanut/ pystynyt tekemään yhtään mitään. Kyrsi armottomasti ettei päässyt liikkumaan. Menin finrexinin voimalla eteenpäin ja olo helpottaakseni olen söin kurkkukipua lievittäviä pastilleja ja tämäkös nyppii, niissä kun on "kiellettyjä" aineita.

Ruokavaliossa olen pysynyt suunnilleen, mutta tällä viikolla on ollut muutama "repsahdus". Eilen olin työseminaarissa koko päivän ja sinne en vain yksinkertaisesti jaksanut ottaa eväitä mukaan vaan söin tarjolla ollut ruokaa, mutta yritin katsoa ruuan mahdollisimman oikeaoppisesti. Eihän tämä repsahdus mikään paha ollut, mutta itseäni se vain ärsytti tän kaiken muun "tuskan" ohella.

Lauantaina oli kaverin häät joihin raahauduin vaikka olo oli vielä aika kurja. Annoin itselleni luvan höllätä syömisiä noissa juhlissa ja otin jopa pari lasia punaviiniä (ihan lääkkeeksi). Ensi viikolla otan taas SD tyyppisen ruokavalion kehiin. SDextraan en taida tällä erää, sen kaikesta houkuttelevuudesta huolimatta lähteä. Ellen sitten ensi viikon aikana tule toisiin aatoksiin =D.

Odotan innolla ensi viikkoa ja sitä, että pääsee taas treenaamaan.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli