Pitkäperjantai

Ihana aurinko ja ihana tunne siitä, ettei mihinkään kiire...

Eilinen päivä sujui ruokailullisesti oikein kivasti ja päivä oli todella aktiivinen vaikka varsinaista liikutaa ei ohjelmistossa ollut. Päivä oli vaan niin vauhdikas, etten ehtinyt/muistanut blogia lainkaan päivittämään.


Päivä on sujunut mukavan leppoisasti perheen kera. Kävimme mukavalla lenkillä ja päivän liikuntasatsi tuli nautittua kivasti samalla, kun nautti perheen yhdessäolosta. Arki tuppaa olemaan niin vauhdikasta, että sitä on oppinut nauttimaan näinkin pienistä asioista. 

Aamulla kaivoin pitkästä aikaa blenderin esiin ja tein aamurahkan smoothieksi. Olipa oikein virkistävää välillä tehdä smoothieta. Pitäs vaan useammin tehdä blenderillä, sillä ei sen kannun putsaaminen, niin kauheeta oo kun sen tekee heti =D.


Tänään on vielä edessä herkkuillallinen; karitsaa, uunijuureksia, vuohenjuustoa ja muutama lasillinen punaviiniä. Ehkäpä sitä tulee vielä kaivettua pelikortit tai joku mukava lautapeli...

Mukavaa Pitkäperjantain iltaa!!!





Kommentit

  1. Mä oon säästänyt nuo kaikki "kivat" lauantaille, tai sunnuntaille... Mm punkun ja lampaan,,,,,,,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä viisautta.... Mä kuninnostuin jo perjantaina, niin arvatahan sen saattaa, että "joutuu" herkuttelemaan toistekin.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli