Blogihaaste

Sain blogihaasteen  Mrs. Possiblelta. Hänen bloginsa oli itselleni uusi tuttavuus, mutta jatkossa sitäkin tulee seurattua.


Säännöt ovat tässä:
  1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
  2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
  3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
  4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
  5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
  6. Ei takaisin haastamista.

11 Random faktaa minusta

  1. Olen jäänyt opiskeluun koukkuun. Tälläkin hetkellä opiskelen työn ohessa. Entisestä koulupinnarista on tullut ikuinen opiskelija :D. Peruskoulun jälkeen opintoja on kertynyt 14v, vaikkei aina uskoisi ;). Tuosta ajasta olen päätoimisenaopiskelijana ollut 6v. Muuten olen ollut enempi tai vähempi opiskelun ohessa työssä.
  2. En voisi pitää julkista blogia, vaikken blogissani mitään järisyttävää kirjoittele. Tämä toki tosin rajoittaa bloggaamista, etenkin niitä valokuvia.
  3. Olen koukussa rahkaan. Olen nyt vedellyt rahkaa päivittäin, parhaimmillaan 2-3krt päivässä jo parisen vuotta, enkä vieläkään ole kyllästynyt siihen.
  4. En ole besserwisser, vaikka vieraammat niin saattavat ajatellakin. Mä vaan innostun...
  5. Katselen Uutta Päivää. Nykyään olen vierottautunut aika hyvin tv:stä, mutta UP, mielestäni aikast mukava sarja ja katson sitä jopa Yle Areenasta.
  6. Tunnustaudun entiseksi netin ja FB suurkuluttajaksi. Siellä tuli välillä notkuttua liikaa. Nyt olen ryhdistäytynyt ja rajoittanut netin käyttöä yleensäkin. Se toki on vaikuttanut blogin kirjoittamiseenkin. 
  7. Pidän kutomisesta, virkkaamisesta ja kaikenlaisesta näpertelystä. Valitettavasti ne ovat nykyään jääneet liian vähälle.
  8. Herkkuttelen jälkiuunileivällä ja banaanilla, silloin kuin "oikeat" herkut on pannassa.
  9. Voisin elää ilman suklaata, mutta en ilman salmiakkia
  10. Voin lähteä ovesta ulos ilman meikkiä
  11. En rusketu
Saamani 11kysymystä
1. Salainen paheesi. Todella salainen siis. Paljasta se!
Siis mä oon niin tylsä, ettei mulla nyt erityisiä salaisia paheita ole. Järsin välillä kynsiäni (no, se näkyy, ettei sekän niin salaista oo).

2. Liikuntamuoto, jota vihaat ja jota rakastat?
Itselläni ei ole urheilulajia, jota varsinaisesti vihaisin.  Urheilulajeja, joista erityisesti pidän on kävely, uiminen ja ratsastus. Ryhmäliikunnat on myös suosikkejani

3. Oletko onnellinen ja tyytyväinen itseesi? Jos olet - jaa onni, jos et - mikset?
Olen erittäin tyytyväinen itseeni ja onnellinen. Mistäkö tämä johtuu? Perhe elämä on mukavasti tasapainossa. Iso osansa tyytyväisyyteen on tietysti sillä, että olen sinut itseni kanssa, niin henkisesti ja fyysisesti. Jossain vaiheessa koin ylipainon rajoittavan elämääni ja halu päästä balanssiin antoi varmasti jaksamista silloiseen painon pudotusprojektiini.

4. Minkälaisen vartalotyypin omistat?
Meniskö päärynäks...

5. Kuvausvinkkisi aloittelevalle bloggaajalle!
 Itse pidän värikkäistä kuvista, joissa vaihtuu "teema" eli ei pelkkiä poseilukuvia ;).

6. Minkälainen blogi sinua kiinnostaa, mitä sen pitää pitää sisällään?
Pidän blogeista, jossa on kuvia ja teksti on sujuvaa. Sekin on tietysti plussaa, että blogia päivitetään säännöllisesti.

 7. Harrastuksesi lapsuudesta tähän päivään, kerro kaikki ! 
Oon ollut koko pienen ikäni heppatyttö. Kaikki muu meinasi meinasi jäädä ihan kokonaan. Nyt heppailu on jäänyt vähemmälle. Jossain vaiheessa on tarkoitus aloittaa ratsastus uudestaan. Harrastuksiini on kuulunut myös musiikki, akvaariokalat. Nykyään harrastuksia on yhdistystoiminta ja liikunta (jumpat, sauvakävely, kuntosali, uiminen).

8. Millainen asuntosi on? 
Omakotitalo taajamassa eli punainen tupa ja perunamaa

9. Tiivistelmä elämäntapamuutoksestasi. Lähtökohdat - tavoitteet - mitä on jo tapahtunut.
Kesällä 2010 havahduin todellisuuteen, kun paino oli reippaasti kolminumeroinen. Olin pitkään jo tuntenut, etten ole sinut itseni kanssa ja ylipaino alkoi jo häiritsemään elämääni. Perheelle isokiitos, että sain tukea laihdutusprojekstissani ilman, että minun olisi koskaan tarvinnut kokea olevani jotenkin vähemään haluttu lihavana.

Periaatteessa painon pudotukseni on jo tehty ja haaveilen timmimmästä kropasta, mutta todellisuus tässä on se, että nyt on tällainen tasapainotteluvaihe eli opetteln pitämään painoni näissä mitoissa. Nyt paino pyörii 70 kg:n molemmilla puolilla. Hyvä paino voisi olla 68 kiloa. Parhaimmillaan pudotettuja kiloja on ollut -40kg.

10. Unelmasi?
Unelmani... Unelmoin matkustelusta, yhteisestä ajasta perheen kanssa, kesälomasta. Tätä kysymystä miettiessä havahduin, että tällä hetkellä itselläni ei ole mitään "suuria haaveita" tai no joo kesämökki järven rannalta ;)

11. Tämän päivän onnellisin hetki, se hetki joka sai sinut hymyilemään?
Aamulenkillä kohtaamani yksinäinen joutsen.


11 kysymystä haastetuille blokkaajille
  1. Mikä motivoi sinua?
  2. Lempi herkkusi? terveellinen/"pahisvaihtoehto"?
  3. Suosikki venyttelyliikkeesi?
  4. Paras "luomu" kauneudenhoitovinkkisi?
  5. Mikä vuoden aika ja miksi?
  6. Salmiakki vai suklaa?
  7. Kuntoiluvinkkisi?
  8. Oletko aamu- vai iltaihminen?
  9. Millainen on hyvä blogi?
  10. Mitkä ovat 5 tärkeintä asiaa elämässäsi?
  11. Ketä arvostat?
Mrs. Possiblen innoittamana otan ainakin puolet haasteen saajista menemällä blogilista.fi-sivulle ja etsin sieltä uusia blogeja joihin tutustun ja jos tykkään itse blogista heitän blogihaasteen. Tämä osin siitä syystä, että olen lähettänyt, joskus vastaavan haasteen monelle bloggaajalleni ja toisaalta näin tulee tutustuttua uusiin blogeihin.

Kenet haastan:
GoMarbleGo
Sokerikuningatar
Mistä on timmit tytöt tehty
Naisen ikuisuusprojekti
Calories and poopdiapers

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli