Hyvää Vappua

Nyt sitten hölläillään taas pari päivää ja torstaina ihmetellään missä mennään ja pitikö sitä oikeesti herkutella niin paljon. Tosin mulla jo mopo karkas hiukan käsistä eilen kun kävin Vappuherkkuja ostamassa. Toisin sanoen illalla (nälkäisenä) kaupassa tuli osteltua sitten ihan överiostokset.

Irtapussi toisiaan aukesi jo eilen autossa, matkalla kaupasta kotiin, vedin pikaiset irtariöverit. Tänään Vappuherkuttelu on jatkunut, tosin tänään sen jo sallin itselleni luvan kanssa.

Sen verran täytyy todeta, että tää rötväilyruokavalio ei sovi mulle. Päätä jyhmii ja muutenkin on heikko olo Huom. ilman mitään Vappuliemiä. Oon huomannu aikaisemminkin saman, että kroppa kapinoi rötväilyruokia vastaan, se on fiksumpi ku mä ;D.

Täällä meillä päin satoi Vapun kunniaksi rakeita.



Vappuliemistä puheenollen meillä kun ei muu perhe ei välitä simasta  ja itse en sitä halua juoda pullo tolkulla (vaikka se hyvää onkin), joten ostin kaupasta Wanhan Fabriikin simaa (melkein kuin itse tehtyä) pullollisen, että pääsee vähän siman makuun. Itse en ainakaan "osaa" tehdä simaa vain pulloa kahta. Ostin myös muutaman Vappulonkeron, mutta ne on  sivuseikka tässä rauhallisessa kotivapussa, sillä tärkeintä on perheen kiireetön yhdessäolo. Huomenna on sitten vuorossa perinteinen Vapputorilla käynti. Ties vaikka illalla kävisi lenkillä on tää mussutuksen tahti ollut sellaista ja huomenna pitäisi vielä paistaa munkkeja.

 
Torstaina on sitten taas ryhdistäytymisen vuoro ja olenkin varannut ryhmäliikunnat torstaiksi, perjantaiksi ja lauantaiksi. Loppuviikon ohjelmassa on myös muutama aerobinen lenkki. Ruokailut palaavat myös normirytmiin 2-3x rahkaa, 1 x salaattiruoka ja 1 x ruoka perunan/pastan/riisin kerä. Näillä siis taas jatketaan...


Oikein ihanaa Vappua!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli