Kiva keskiviikko

Hassua huomata kuinka paljon aurinko tai siis sen poissaolo vaikuttaa, ainakin itselleni vireyteen. Toisaalta eilisen kaltainen sateinen ja tuulinen sää on ihan kiva, mutta sitä ei vaan saa niin paljoa aikaiseksi. Viikonlopuksi ja Vapuksi näyttäisi tulevan mahtava sää.

Tämän päivän syömiset ovat melkoisen arkista kauraa. Päivällinen ei nyt ollut ihan ohjelman mukainen, mutta sillä mennään.

Tämän päivän liikunnasta vastasi jumppa, joka oli taas vaihteeksi tehokas. Mä saan paljon enemmän kaloreita kulumaan jumpissa ku kuntosalilla, missä vika? Tunnin jumppa plus 20 minuuttia crossarilla ja saldoksi tuli 600 koulutettua kaloria :D. Hyvä hiki, parempi mieli ja lisäks oon huomannut sen, että ku liikun niin ruokailutkin pysyy paremmin kuosissa.

Aamupala rahka lisukkeineen
Lounas kanasalaatti
Välipala valkosuklaapudding (uusi maku itselleni, ihan Ok, mutta minttusuklaa on suosikkini)
Päivällinen bataatti-perunamuusi, salaattia ja 2 nakkia (en muista milloin niitä olisin syönyt)
Iltapala rahkaa ja lisukkeita


Kommentit

  1. Mitä tuossa yläkuvassa on? Pähkinöitä? Alakuva on herkullinen.

    VastaaPoista
  2. Yläkuvassa on Fastin valkosuklaa-puddingia ja cashew-pähkinöitä.

    VastaaPoista
  3. Mitä kyseinen Fastin valkosuklaa-pudding on? Voisin tiettykii googlettaa, mutta koska olet jo kuluttaja tämän tuotteen kanssa, voisit ketoa mitä se oikeasti on ja (paljonko on kaloreita!).
    Hurraa laiskiaiselle!

    VastaaPoista
  4. Mä käytän noita puddingeja välipalana. Kaloreita annoksessa on noin 150, jos tekee annoksen rasvattomaan maitoon. Tässä linkki tuonne puddingin sivuille. http://www.pudding.fi/tuotetiedot/ sieltä löytyy tarkast speksit kaikista 4 eri mausta. Mulla on kokemuksia muista paisti tuosta toffeesta. Ihan ok makuja, ei ne tietysti oikeille vanukkaille pärjää, mutta kohtuullisa korvikkeita kumminkin ;D ja menee pahimpaan herkkunälkään.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli