Tarinaa lauantain ratoksi

Ihana lauantaipäivä. Aamulla tuli herättyä aikaisin ja pähkylöin pitkään aamuaerobiselle menoa, mutta sitten päätin nauttia verkkaisesta aamusta. Vaikka tunnetustti nuo aamun aerobiset on tehokkaita, niin mä oon niin antiaamuihminen, että taidan jättää ne harvinaiseksi herkuksi.  
Päivällä kävin kuntosalilla tekemässä lyhyen treenin ja sen jälkeen menin vielä lauantaijumppaan, eikä siinä vielä kaikki pitihän sitä pihallakin uurastaa. Täytyy todeta pihan haravoinnin olevan tosi tehokasta "arkiliikuntaa".

Tämän viikon liikuntasaldo on siis hyvä. Huomenna ajattelin pitää vapaapäivän, mutta saattaa olla, että jos vaikka kävisi ulkoiluttamassa isännän sauvojen kanssa :D. Haravointiakin on huomiselle vielä tiedossa.


Turistaan nyt vielä kiusankappaleista nimeltä muumimukit. Joku "Urpo" ;D toi meille tuliaiseksi ensimmäisen muumimukin yhdeksän vuotta sitten ja siitä se lähti. Onhan se jokainen uusi muki ostettava (siis oikeesti onko?!).  Tänä keväänä on tullut 3 uutta mukia, joista viimeisimmän kesämukin 2013 hain eilen.




L
Ihan kivojahan nuo on, mutta noihin kiusankappaleisiin menee aika paljon rahaa ja kaapit täyttyy. Äkkiseltään laskeskellen kaapista löytyy 40 muumimukia.  Joskohan malttaisin mieleni seuraavien lukien ilmestyessä ja malttaisivat jättää ne kauppaan. -toivossa on hyvä elää.



Päivän syömiset
Aamurahka
Lounas savulohta, perunaa, raejuustoa ja salaattia
Välipala rahkaa
Päivällinen kanasalaatti
Iltapala pudding tai rahkaa

Leppoisaa lauantaita!



Kommentit

  1. Mutta ne vaa o niiiiii ihania, mun kyllä täytyy kans kurvata hakkeen nuo kolome uutta!! Jollei kaapii mahu, ni heitetää sielä jottai muuta poijes :D :D

    VastaaPoista
  2. Täällä toinen muumimukeihin hullaantunut! Mutta mulla on niitä PALJON vähemmän kun sulla ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli