Liikuntamieltymyksistä

Oon tässä nyt analysoinnut omia liikuntamieltymyksiäni ja täytyy kyllä sanoa, että mun on kyllä helpompi pakertaa jumpassa kun yksin kuntosalilla. Pitäs olla joku karjumassa korvaan, että puserra puserra ;) ja jaksaa, jaksaa. Nyt oon käynyt kuntosalilla 1-3 kertaan viikossa puurtamassa ehkä ilman sitä viimeistä puserrusta, joka toisi parempaa kehitystä.

Jumppiin menemisen helppoutta puolustaa myös se, että niillä on tietty aikataulu. Salille menoa kun voi aina siirtää ;). Itselläni ei ole tällä hetkellä eriytettyä ohjelmaa eri lihasryhmille käytössä, joka "pakottaisi" tarkempaan suunnitteluun. Sellainenkin löytyisi varmasti jostain arkistoistani kun vähän kaivelisi...

Jumppiini kuuluu pääosin kahvakuula, pumppi, kiertoharjoittelu.  Jumppien sijasta ehkä pitäisi puhua pikemminkin ryhmäliikunnasta, kun oikein tarkkaan miettien ainakin itselleni tulee jumpasta mieleen ala-asteen jumppatunti ja se "herttainen täti" tossujensa kanssa paukuttamassa tamburiinilla tahtia.

Mieluisia liikkumisen muotoja itselleni pyöräily, uiminen,  kävely ja hölkkä. Niistä uiminen ja pyöräily on jäänyt liian vähälle, mutta tämän "ongelman" aion korjata tämän kesän aikana.

Kuntosaliharjoittelu kyllä kiehtoo ja on mielessä, joten pähkäilen tässä syksyksi jotain ryhtiliikettä sen suhteen.

Tänään liikuntaohjelmasssa oli kiertoharjoittelua... Me like... Saa niin tehdä fiiliksen mukaan. Nyt sitten odottelen saunaan pääsyä ja iltapalaa...

Lähden taas parin päivän "työkeikalle", joten "nähdään" lauantaina!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli