Perrrrjantai, mikä ihana päivä

Tällaisia "vajaita" viikkoja saisi olla enemmänkin ;).

Eilen oli ihanan arkinen päivä, ainakin ruokien suhteen. Ei tollanen yletön mässäileminen oo oikeesti kivaa. Tottakai joskus saa herkutella. Mun täytyy työstää itseni kanssa tätä on-off meininkiä ja opetella kohtuu käyttöä. Mukavaa on kuitenkin huomata se, että enää ei saa samanlaisia kicksejä herkuista tai ainakaan niin, että haluaisi hirveän montaa päivää herkutella.

Eiliselle suunniteltu ryhmäliikunta toteutui ja täytyy sanoa, että reidet "huusi" tunnin jälkeen, joten on ihme, jos ei huomenna ole jalat juntturassa. Tänään oli jo hieman kankeutta :). Ettei jalat ja persus pääsisi liian helpolla kävin tänään vielä rääkkäämässä niitä vatsa-pakarajumpassa. Tunnin treenissä kaloreita suli 410 eli ihan hyvillä tehoilla menin. Kävin jumpan jalkeen vielä tekemässä 40 minuutin palauttavan kevyen kävelyn. Huomiselle on ohjelmassa vielä sali ja mahdollisesti jotain ryhmäliikuntaa.

Tässä tulee tosiaan kolmen päivän tiukka liikuntaputki. Pitää muistaa venytellä kunnolla ja ajattelin sunnuntaina vielä tehdä palauttavan kevyen köpsöttelyn, ettei tässä menisi ihan tukkoon.

Tämän päivän syömiset on ollut vähän huonot lähinnä siltä kantilta, että ateriavälit on olleet pitkät ja loiunaan jouduin aikatauluongelmien takia korvaamaan ateriankorvikkeella. Onneksi tällaisia päiviä on vähän.

Päivän syömiset
aamurahka
ateriankorvikepatukka
välipalapatukka ja pähkinät
naudanpihvi, salaattia ja raejuustoa
iltarahka

Kesälomaa odotellessa oli pakko kaivaa fiiliskuvaa viime vuoden kesälomalta...
 Leppoisaa lauantaiehtoota!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli