Paluu blogin ääreen

Nyt on aika palata blogin ääreen ja arkeen!

Kesä on sujunut mukavasti ja säät on olleet aina sopivat auringonpaisteineen ja sateineen =). Loma on aina lomaa vaikka sataisi pieniä kiviä :D.

Kesääni on mahtunut sopivasti oleilua ja reissailua. Niin ja onhan tätä kesää vielä jäljellä.


Erityisen tyytyväinen olen ollut, kun olen kerrankin saanut kesän satoa pakkaseen. Viime vuonna pakastin vain muutaman kilon mansikoita ja pari pientä rasiaa mustikoita. Ne oli syöty jo elokuussa ;). Nyt on pakkasessa 15 kg mansikoita, pari kiloa vadelmia ja vähän mustikoita. Mustikoita on tarkoitus käydä vielä keräämässä.





Kesän syömiset ovat olleet hyvinkin vaihtelevia. Pääosin ruuat on olleet ravintosisällöllisesti fiksuja, mutta sekaan eksyi herkkuja, niin suolaisia kuin makeitakin. Laitan tähän muutaman kuvan. Herkkujen määrä olisi voinut olla kokonaisuudessaan vähäisempi. Käytännössä se meni niin, että kun herkuttelin, niin herkuttelin sitten oikein olan takaa. Hetkittäin kohtuu herkuttelu onnistuu, mutta kohtuuden opettelu siis jatkuu. Tällä hetkellä on tilanne, että totaalikieltäytyminen herkkujen osalta tuntuu ehkä helpommalta, mutta niinhän se taitaa monesti olla.



Lungin, ah niin ihana kanahampurilainen
Jätskiä maailmalla


Pitsaa maailmalla

Lasillinen punaviiniä Tornin terassilla



Kesän aikainen liikunta on ollut epäsäännöllistä. Sen uudelleen käynnistäminen alkoi jo viime viikolla. Sykemittariin tuli 6 liikuntasuoritusta. Kävin 2x jumpassa, 1x juoksemassa ja kävelylenkkejäkin kertyi 3 kpl. Muutenkin viime viikko oli aika aktiivinen ja ruokailut olivat viikonloppua lukuunottamatta tosi fiksuja.













Miten tämä kesä on vaikuttanut kroppaan... Vaikka painoa ei tullut niin paljon kuin odotin on kesän aikana tapahtunut "muodonmuutos" aika tylsä eli näinkin päin mittanauha kertoo totuuden paremmin kuin vaaka. Voin vain todeta vanhan mainoksen sanoin "Mistä näitä senttejä tulee". Toisaalta olen tästä pienestä lössähtämisestä huolimatta edelleen tyytyväinen itseeni =).




En siis kadu millään muotoa tätä kesän lomailua ruokien osalta, vaan katson sen olevan hyväksi opiksi itselleni. Tiedän  omat heikkouteni ja kun muistan  kuunnella itseäni (ja joskus olla kuuntelematta), niin suunta on oikea.


Vielä muutana kesäinen räpsy matkan varrelta...











 













Kommentit

  1. Tuo pakastimen täyttö on kyllä... Viime vuonna sain sinne mustikat, puolukat ja mansikat. Nyt aioin käydä ostamassa mustikat torilta... Mansikat ostan tästä lähiseudun viljelijältä valmiiksi perkattuina ja pakastettuina. Niistä sitten aamujuomaa talvella. Jospa ensi vuonna saisi itsensä paremmin liikkeelle.

    VastaaPoista
  2. Tuota mansikanviljelijältä suoraan pakasteiden ostoa en oo kokeillu, enkä itseasiassa tiedä onko meilläpäin tällaista palvelua tarjolla. Pitääkin joskus selvitellä, kun en oo aina näin "hereillä"

    Viljelijän pakastamat on varmasti yhtä hyviä kuin itse pakastetut. Nuo Rainbowt yms. ei oo kyllä yhtä hyviä ( tosin ei oo suomalaisia) vaikka ennen ajattelin, että mansikka kuin mansikka, mut kyllä niissä eroja on.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli