Uuteen kuntosaliin tutustuminen

Kävin viikolla tutustumassa uuteen kuntosaliin. Salin sijainti ja jumppatarjonta olisi ollut ihan hyvä, mutta vedin herneen sievään nenääni harhauttavasta mainostuksesta. Mainos antoi ymmärtää, että voit muutaman viikon treenata ilmaiseksi (mitä ihmettelin), jonka jälkeen teet päätöksen otatko jäsenyyden. Laitoin yhteydenotto pyynnön paikkaan ja ajanvaraaja soitti ja sovimme tapaamisajan. Tapaamisessa olikin toinen henkilö vastassa. Aloitus oli "Moi mä oon Jemina sä olitkin varannut ajan "Millan"kanssa, mut se ei nyt päässy paikalle". Pienen  esittelyn jälkeen alkoi keskustelu "Milla varmaan sulle puhelimessa sanoikin, et tää jakso siis ei oo maksuton, vaan sun ei vaan tarvii sitoutua". 



Siinä vaiheessa purin hammasta yhteen ja olin kohtelias, jälkeen päin harmittelin, etten sanonut hiukan tiukemmin harhaan johtavastamarkkinoinnista. Aika lyhytnäköistä toimintaa ja ainakin omalta osaltani päätin, ettei tänne enää tarvi tulla. Sain "hyvitykseksi" 2 ilmaiskäyntiä, mutta ne  jää kyllä  käyttämättä.


Vanha salini on mukava ja kohtuu hintainen, mutta salina se on pieni  (vähän laitteita) ja jumppiakaan ei ole kuin max. 1 illassa, joten jos et juuri siihen pääse jumppaan pääse, se jää väliin. Sali toimi silloin aikoinaan mahtavana tukena suuressa painon pudotuksessani, mutta nyt se ei vastaa tarpeitani.


Tällä hetkellä pohdin myös riittäisikö pelkät jumpat? Toisaalta jos samaan hintaan saa mukavan salinkin, niin se ois plussaa. Meen ens viikolla tutustumaan mielestäni lupaavaan paikkaan ja ostan sinne kokeeksi kuukauden kortin ja jos paikka on jees, niin sitten voin sitoutua pidemmäksikin aikaa. Jos tää paikka ei natsaa, rupean käymään tuolla pelkällä jumppasalilla. Voinhan aina tehdä kotitreenejä, ja työpaikallakin on jonkunlainen salin, jonka olen tyystin "unohtanut".




 
Työ jatkuu kohti alla olevaa tavoitepainoa, jossa olin pitkään ennen kesää.


Kommentit

  1. No olipas törkeää mainontaa mutta ei taida olla ihan ainutkertaista ja saattaispa olla kuluttaja-asiamiehelläkin sanottavansa. Ikävää! Mutta kiva jos sulla on vielä lisää vaihtoehtoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tässä kaupungissa on useampi sali. Muutaman paikan "ongelma" on liian keskeinen sijainti ;) eli auton parkkeeraus on ongelmallinen (kallis). Asun sen verran sivussa keskustasta ilman toimivaa julkistakulkuvälinettä on auto ainoa vaihtoehto päästä salille..

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli