Pohdinnasta todeksi

Viime viikolla kävin itseni kanssa kehityskeskustelun. Nyt on aika pistää pohdinnat toteutukseen

Pohdin pitkään salin/jumppapaikan vaihtoa. Kävinkin tutustumassa muutamaan uuteen paikkaan, mutta ne ei vaan tuntunut mun paikoilta. Tai no, siellä toisessa ois voinut käydä jumpassa, mut se salin puoli tuntu vaan niin vieraalta. Se oli täynnä ähiseviä kaappeja =D, niihinkin varmasti tottuisi. Jumppien määrä kuitenkin oli sen verran vähäinen, ettei pelkkien jumppien vuoksi kannattanut sitoutua sinne.

Ostin jossain vaiheessa syksyä viikon kokeilupaketin uuteen paikkaan ja paikka tuntui ihan hyvältä, mutta jäin miettimään, että riittääkö mulle pelkät jumpat. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin  sopparin jumppapaikkaan.

Plussaa paikassa:
Sauna (tosi huippu juttu)
Infrasauna
Asiallinen pukkari
Paljon erilaisia jumppia

Miinukset:
Vain jumppasali (tämän kestän ;) )

Jälleen kerran työt haittaavat elämää (ei vaan oon onnellinen kun on töitä ja mukava työ) ja vaikuttaa tämän viikon suunnitteluun aika radikaalisti. Liikunnat on loppuviikko painotteisia, mutta aikataulullisesti tää on itselleni paras vaihtoehto vaikka ehkä vähän tiukkaa tekeekin.

Tämän viikon liikuntaohjelma
Ma vp
Ti kevytkävely
Ke vp
To jumppa
Pe vp
La kävelylenkki + jumppa
Su kävelylenkit (pitkä 2h) + jumppa

Tällä viikolla olen muiden ruokien armoilla 5 päivää, joten tärkein tehtäväni on tehdä oikeita valintoja.








Kommentit

  1. Minä en valitettavasti ole ollenkaan jumppa-ihmisiä. Ensinnäkin. Menen aina sekaisin, kun ohjaaja sanoo "ja sitten kädet mukaan" yms. Ja sitten se asentohuimaus. Mutta kunhan edes lenkille pääsisin. Se olisi paljon se...

    Lisäsin blogisi omaan suosikkilistaani. Hyvä, kun vierailit blogissani muistuttamassa, että sinäkin olet täällä!

    VastaaPoista
  2. Heh, kyllä mullakin motoriikka pettää vähänkin enemmän motoriikkaa vaativissa jumpissa. Käyn etupäässä pumpissa, muokkauksessa, venyttelyssä, flow'ssa ja body balancessa, näissä ei kovin suurtaa motoriikkaa onneksi tarvitse. Toisaalta olen aina silloin tällöin käynyt haastamassa itseäni jollain haasteellisemmallakin tunnilla ;). Siellä sitten takarivissä hihittelen itselleni ja yritän.

    Pitää tosiaan valita itselle oikea liikuntamuoto, niin silloin sitä parhaiten jaksaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli