Sunnuntai iltaa

Lauantai aamulla heräsin pirteänä ja reippaana, joten säntäsin jumpalle. Oli hyvä ja tehokasjumppa ja tuli tarpeeseen. Jumpaan jälkeisen euforian siivittämänä hoidin lauantaiaskareet, kuten kaupoilla käynnin.

Iltapäivällä alkoi valmistautuminen illan rientoihin. Hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa, niin mikäs se oli juhliessa. Kotiuduimme kolmelta, joten en haaveillutkaan meneväni sunnuntaiaamun jumppaan, vaan siirsin liikuntasuunnitelmat myöhäisemmälle.

Aurinko paistoi aamupäivällä mahtavasti, mutta tuuli oli melkoinen, joten siinä pelossa, että  tuuli olisi vienyt mennessään pysyin sisällä =D. Aamun liikuntasuorituksena surffailin  nettikaupassa hankkien uusia treenivaatteita. Iltapäivällä sitten kävin body balancessa hakemassa virtaa ensi viikkoon.

Tämän viikon liikuntojen yhteenvetona voin todeta, että jumpilla tuli käytyä kivasti (yli tavoitteen), mutta viikon kävelylenkit jäivät liian kevyiksi.

Ensi viikko asettaa liikunnalle ja syömiselle haasteita, edessä siis jälleen kerran työreissu. Lisäksi viikonloppuna on vuorossa toiset pikkujoulut. Tarkkana täytyy siis olla ja suunnitella etukäteen, niin viikon haasteista selviää.

Ensi viikon liikuntasuunnitelmiin kuuluu:
Jumpat väh. 3x
Uinti 1x
Kävelylenkki väh 2x

Päivän syömiset
kaurapuuro&raejuusto&mehukeitto
lihapullia&perunamuusi&salaatti
nakkileipää
porkkanoita&dippiä
ruisleipää&juustoa&paprikaa






Kommentit

  1. Tännekin piti tulla myrsky, mutta eipä onneksi tullut. Sain tehtyä hyvän lenkin koiran kanssa.

    Ja minäkin tein elämäni ensimmäisen nettikauppaostoksen! La casen de cousin Paulin värivalolamput. Siitä huomisessa blogissani!

    VastaaPoista
  2. Mä oon jonkun verran tilaillu netistä, mutta etupäässä vain vaatteita. Noi pallovalot on ihania!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli