Joululounas

Tämä viikko on edennyt jo keskiviikkoon ja kohtahan on taas viikonloppu. Ensi viikkolla olisi viiden päivän rutistustöissä, jonka jälkeen parin viikon loma. Aika hienoo vai mitä? Hiukan olisi poltellut lähteä jonnekkin reisuun, mutta tällä hetkellä näyttää aika "huonolta".

Tänään töissä oli jouluateria, jonka kävin tyytyväisenä murkinoimassa. Lautaselle eksyi lanttu-, porkkana ja imellettyäperunalaatikkoa, rosollia ilman silliä ja sienisalaattia. Kinkun jätin suosiolla väliin, kun se ei oo mun juttu. Hyvältä muuten maistui. Ai, että mä ootan jouluruokia, en niinkään lahjoja :D vaikka kiltti oonkin ollut.

Tänään kävin sitten kahdessa jumpassa. Tuo tuplasetti oli mukava ja itseasiassa näppärän tehokas, kun singahdin suoraan töistä jumppaamaan. Täytyy kyllä heti todeta, että liikkuminen olis haastellisempaa jos olisi pieniä lapsia. Nyt voi huoletta käydä muutan tunnin jumppailemassa. Hattua nostan pienten lasten äideille, jotka jaksavat jumppailla, käydä töissä ja hoitaa vielä kodin lastenhoidon lisäksi.

Tänään ruokalistalla
Tuorepuuro
Joululounas
Omppu ja mandariineja
Fast palautusjuoma mansikka (törkeen pahaa)
Jauhelihaa, tummaa makaronia ja salaattia.
Sokeriton glogi
Ruispala voideltuna valkosipulilla terästetyllä oliiviöljyllä





Hyvää yötä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli