Sunnuntain yhteenvetoa

Arkeen piti palata jo lauantaina, mutta kyllä se lauantai vielä meni "hiukan" epäterveellisesti.

Perjantaina tuli muunmuassa herkuteltua maistuvilla voileipäkakuilla.  Muutama punaviini lasikin tuli nautittua illan aikana. Itseasiassa perjantai meni ruokailullisesti paljon fiksummin kokonaisuudessaan kuin lauantai. Lauantaina tuli herkuteltua Clubburger-aterialla, irtokarkeilla ja suklaalla. Jep, vähän överiksi meni :/.



 

Lauantaina tuli poikettua Tampereen Ikeassa ja tutulta se tuntui, vaikken siellä ole käynytkään aiemmin. Samalla "pohjalla" on varmaan rakennettu kaikki Ikeat ympäri maailmaa. Ikeasta mukaan tarttui lähinnä led-lamppuja ja juomalasisetti. Tarjolla oli paljon ihanaa sisustus- ja joulusälää, mutta pitää mennä tosiaan Ikeaan itsekseen ( ilman miestä ), niin saa jotain ostettuakin :D.
 

Tämän päivän pääliikunta oli spinning, mutta toinen liikuntasuoritus päivälle on tullut hyötyliikunnasta ;). Laitoin sykemittarin rintaan ja lähdin pihalle lumitöihin. Kolaaminen 30 minuuttia  kulutti 180 kaloria, josta rasvaa 41%. Spinningin kalorin kulutus oli vähän alle 400 kaloria.

Tänään on sitten palattu perusruokavalioon, kuten esimerkiksi aamurahkaan. Fiilis on todella hyvä ja ajatus siitä, että  "ruokavalioon"takaisin pääseminen  onnistuu kivasti. Mahtavaa huomata, että joskus voi herkutella.

Tämän päivän syömisiä:
Rahkaa ja mehukeittoa
Nakkikeitto
Jälkiuunipaloja 2 kpl, margariini ja juustoa 3 siivua
Banaani
Kanasalaatti
Rahkaa ja mehukeittoa
 


 

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli