Varaslähtö "juhlapäivitykseen"

Tadaa...Mä luulin et tää on mun neljässadas blogipäivitys. Ei ollutkaan, kun olin vahingossa huomioinut muutaman julkaisemattoman blogin. Olkoon tää sit tällainen harjoittelu.  Juhlateema jatkuu kun blogi täyttää tammikuussa 2 vuotta, sinne kehittelen sitten jonkun arvonnan.

Viikko on ollut tähän mennessä ylä- ja alamäkeä. Töissä on ollut muutama takapakki, mutta myös ilon hetkiä, kun sain yhden raportin onnistuneesti matkaan. Kotona on ollut myös kaikenlaista hässäkkää, onneksi ei mitään vakavaa. Tänään en päässyt jumppaan, kun illalla "iski tilanne päälle".  Se ei harmittelulla parane ja tällä viikolla liikun sen minkä ehdin, mutten ota siitä ylimääräistä stressiä joulukun on mulle muutenkin perinteisesti vähän stressaavaa.

Joulukiireet odottavat vielä edessä päin, mutta niistä en aio ottaa stressiä :) (lue: viimeistään aattoaamuna hermoraunioina). Muutama lahja on hankkimatta, mutta onneksi niistä on ajatus. Kummilasten lahjoista aion selvitä lahjakortein ;). Helppoa mulle ja mieluista teineille. Viikonlopuna olisi ajatus tehdä joulusiivous, loput ostokset sekä imellettyperunalaatikko, piparit ja joulutortut.

Josko nyt muutama viisaus loppuun juhlapäivityksen kunniaksi ja linkki Iltaleden sivuille, jossa on artikkeli Asioita joita kadut vanhana.

Näiden asioiden avulla koen itse onnistuneeni jollainlailla
1. Kaiken onnistumisen perusta on usko omaan kykyihin. 
2. Aseta itsellesi tavoitteet
3. Itseluottamuksen kehittäminen on tärkeää. Se on meille aika monelle se kompastus kivi. Ainakin itselläni. Pitää opetella olemaan positiivisella tavalla itsekäs, ettei käy kuin Ninnille muumilaaksossa, että muuttuu "näkymättömäksi"
4. Nauti pienistä onnistumisista, hemmottele itseäsi (huom. muilla kuin herkuilla).
5. Suuntaa koko tarmosi eteenpäin, kohti tavoitetta.


Tänään on vähän herkutellut... Kahvin kanssa joulutorttu ja iltapalaksi riisipuuroa. Mulla on aina vähän vaikea, kun en osaa päättää syönkö riisipuuron voisilmällä vai sokerikaneliseoksella. Molemmat on niin hyvää!



Näin siinä usein käy :D





  

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli