Viikko alkuun

Alkavaan viikkoon piti taas valmistautua huolella kalenterin kanssa, että sai kaikki menot suunniteltua ja liikunnat kalenteroitua. Kiireestä huolimatta on hienoa huomata kuinka paljon parempi olo tulee, kun vaan jaksaa lähteä liikkumaan. Ei sitä silloin ennen tajunnutkaan kuinka "jatkuva" sohvan pohjalla makaaminen passivoi entisestään. Sitä vain selitteli, että on niin väsynyt ja huomaamattaan kaivoi syvemmän kuopan itselleen sinne sohvan pohjalle. Lepo ja riittävä yöuni on toki tärkeää, mutta ne on vähän eri asioita.
 Ensi viikon liikunnat on jumppa painotteisia. Suunnitelmissa on ainakin pumppia, muokkausta, spinningiä ja body balancea. Kiinnostaisi kokeilla myös CXWorxiä, joka on tällainen lyhyempi keskivartaloon keskittyvä "jumppa". Olen suunnitellut meneväni 4-5 jumppaan ja lisäksi mahdollisuuksien mukaan1-2 kävely/hölkkälenkkiä. Vapaapäiviä on tarkoitus pitää 1-2 kappaletta.

Eilen en vielä uskaltautunut puntarille. Tänään rohkaisin mieleni ja kävin puntarilla. Järkytys oli melkoinen. Kahden päivän herkuttelu toi +3kiloa. No, oikeesti toi on nestettä, mut silti ei kyllä tee hirveesti mieli herkutella ton tuloksen jälkeen ;D. No, ihan mielenkiinnosta seurailen kuinka monta päivää menee "vaurioiden korjailuun".

Tänään ruokalistalla:
aamurahka, tomaatti-vuohenjuustokeitto, salaatti, ruisleipä, mandariini, nakkikeitto, ruispala

Nyt mää lähden valmistautumaan jumpalle lähtöön!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli