Viikonlopun päivitys

Yllätys, yllätys viikonloppu ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Taas vei viihde vei naista ;). Heti perään todettakoon, että ihan asiallisella viihdelinjalla olin :D. Blogin kirjoittelin jo sunnuntai iltana, mutta syystä tai toisesta en saanut sitä "julkaistua".

Lauantaina lähdin extempore ystäväni kanssa Lahden kaupungin teatteriin katsomaan West Side Storyä ja täytyy todeta, että oli oikein kelpo kappale, suosittelen.  Teatterin jälkeen käytiin syömässä Nepalilaisessa ravintolassa, jossa oli oikein herkullista kanaa tikka masala.

 
Sunnuntai meni erilaisissa aktiviteeteissa ja illalla virittelin hiukan joulua kotiin. Viikonlopulle haaveilemani pitkä kävelylenkki ja sunnuntai jumppa jäi tekemättä. Hiukan huomasin sunnuntai-iltana kiukuttelevakin, kun en päässyt liikuntatavoitteeseen. No, "syyllinen" löytyi ihan peilistä, joten ihan turhaa perheelle kiukuttelin. Viikon liikuntasaldo oli kuitenkin ihan hyvä. Saldona oli viisi jumppaa ja pikkulenkki, joten ihan hyvä harjoitteluviikko.

Viikon ruokailuista voisi sanoa, että 98 prosenttisesti ruokailut onnistuivat. Päivien ruokien rakenne (protskujen, rasvojen ja kasvisten määrät) olivat oikein hyvät. Lauantaina (3 kpl Julia konvehti) ja sunnuntaina (8 palaa Fazerin sinistä ja 4 pantteriakarkkia) eksyi suuhun muutama herkku. Turhiahan nuo herkut oli, mutta hyvältä ne maistui ja kun määrät pysyivät kohtuudessa en niitä harmittele.




Sunnuntaina paisteltiin herkullista lammasta. Päivällinen oli kohtuullisen tukusa, mutta päivän muut ruuat kompensoivat kummasti kokonaisuutta.

Löysin aivan ihanan Riviera Maisonin "joulukranssin" kaupoilla kierrellessä. Pakkohan se oli ostaa, kun sattui olemaan hyvässä tarjouksessa.

Eipä muuten tullut mietittyä, miten tuon kranssin säilön joulun jälkeen ;D.
 
 
 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli