Keskiviikkoa

Puf ja viikko puolessa. En meinaa pysyä perässä tässä ajanjuoksussa. Koska pidän muutoksesta ja siitä, että asiat menevät eteenpäin pidän tätä ihan positiivisena. Tärkeää on muistaa nauttia näistä ohi kiitävistä hetkistä. Virren sanoin "Päivä vain ja hetki kerrallansa" .

Maanantaina olo oli aika ankea, sen jälkeen vain hiukan hömelö, joten taisin selvitä pelkällä "varoituksella" flunssasta.

Eilen olin jumppakassin kanssa eteisessä lähdössä jumppaan, kun ovikello soi. Jee, yllätysvieras oven takana. Oli kiva nähdä vanha tuttu ja jutustella, mutta jumppaan meno jäi auttamattomasti väliin. Kaikki herkut oli hävitetty, joten saadakseni jotain tarjottavaa pyöräytyin pannukakun uunin. Pakkohan sitä oli maistaa (seli, seli). Yhdeksän aikoihin en sitten vieraan lähdettyä, en enää malttanut crossatakaan kotona. No, paineet loppuviikon liikunnoille senkun kasvaa...

Ihana aurinko alkaa pikku hiljaa lämmittämään ja päiväkin pitenee aimo harppauksin. JEE!!!!! Enää ei pakkanenkaan tunnu missään.

Rahkaton rahka
Aamupala ei mennyt ihan Strömsö -malliin. Unohdin rahkapurkin kotiin, syön näes aika usein aamupalan vasta töissä aamukahvilla. Söin siis aamupalaksi rahkattoman rahkan eli mehukeiton, leseitä, soijalesitiiniä ja mansikoita ;D. Ei hullumpaa, mutta ravinollisesti aika "ohut" aamupala...

Lounaalla oli herkullista kalakeittoa ja salaattia. Alla olevassa kuvassa näkyy vaahtoinen jälkkärikin, mutta voin ylpeänä röyhistää rintaa ja todeta, etten syönyt sitä. Ystävällinen työkaveri auttoi "hädässä" ja söi sen puolestani.

 Aloitin illan  crosstrainailun tv:tä katsellen. Aika huisaa kun miettii kuin helposti sitä jää vaan kattoo  telkkaa sohnan pohjalle, vaikka kuin helppoa on liikkua crosstrainerilla samaan aikaan. Crossailin 67 min ja "matkaa" kertyi 21 km. Vähäks hienoo :D kun tulee "hyöty" ja huvi tulee samalla. Crosstrainerin näytössä on treeni aika muutaman minuutin pienempi, kun en heti muistanut laittaa ohjelmaa päälle.

Tänään on hyvä flow. Nyt saunaan ja sit nukkumaan

Loppuviikon liikuntasuunnitelma
Ke Crosstraining 60 min (done )
To Fit 60 min
Pe Spinning tai pumppi 60 min
La Ulkoilu (kevyttä kävelyä) 2 h
Su Kahvakuula 60 min

Päivän syömiset (kursiivilla suunnitellut)
AP rahkaton rahka 
Lounas


L kalakeitto, salaatti
( en syönyt kuvan jälkkäriä ;), kaveri söi)
VP 2 ruisleipää, raejuusto, kalkkunaleike
P lasagne, porkkanaraaste, raejuustoa ja pannukakkua
IP rahkaa





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli