Uusi alku

Pikku hiljaa alkaa elämä normalisoitua ja on aika lähteä etsimään sitä hyvää draivia, johon jo pääsin ennen joulua.

Samat tavoitteet jatkuvat kuin viime vuonnakin. Liikunnan osalta se tarkoittaa vähintään kolmea liikunta suoritusta viikossa, mielellään neljää. Jumppaohjelmassa on ainakin pumppia, fittiä, spinningiä, bodybalancea, muokkausta, kahvakuulaa ym. Muita liikunta muotoja on kotijumppa, sauvakävely, crosstraining, juoksulenkit ja hiihto

Ruokailut alkaa pikku hiljaa rullaamaan. Alkuun meinasi olla sitä ongelmaa, ettei ruoka maistunut oikein päivisin ja sitten illalla meinasi mopo karata lapasesta. Mielentilalla on hurja merkitys siihen miten onnistuu, kun mieli on maassa tulee helposti repsahdettua. Itse kyllä ajattelin, että vaikka en kahteen viikkoon saanut liikuttua ja syömisetkin oli mitä sattui, niin ei mun maailma siihen kaadu, tärkeää oli saada unirytmi ja sitä kautta muutkin rutiinit rullaamaan pikku hiljaa. Jos olisin vielä "panikoinut" syömisiä olisi se ollu varmaan liikaa.

Tänään oli uusi pumppiohjelma, joten lähdin liikkeelle varovaisin painoin, mutta seuraavalla kerralla tietää tehdä jossain kohdin reiluimmilla painoilla. Pumpin jälkeinen hyvä fiilis vie taas pitkälle.


Kommentit

  1. Kyllä se siitä lähtee... Itehän kävin työterveyslääkärillä. Verenpaineet 116/169 eli ei hyvä...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli