Kremppaa ja huonoa syömistä

No ei riittänyt, että käsi on kipeä. Eilen illalla rupesi vaivaamaan vanha polvivamma. Polvi otti ilmeisesti itseensä äkkinäisestä asfaltilla juoksemisesta. Täytyy liikkua hiukan varovaisemmin muutaman päivän ajan, josko sillä vaiva helpottaisi. Huoh, vanhuus ei tuu yksin.

Tänään olen siis ottanut iisisti ja nauttinut vain lomasta. Toki sitä alkaa pikku hiljaa kaipaamaan arjen säntillisyyttä.

Syömiset... niissä ei ole tänään ollut kehumista. Epäterveellistä ja liikaa kuva päivän ruokailuja parhaiten. Olin luvanut lapselle, että hän saa päättää missä syödään. Valinta osui Burger Kingiin. En ikinä olisi uskonut jonottavani niin pitkään hampurilaisravintolaan. En pysynyt tiukkana ja salaatin sijasta otin Whopper -aterian. En halua miettiäkään sitä kalorimäärää. No, itse tein valintani.

Helposti voisin huijata itseäni tuolla Whopper aterian terveellisyydellä söinhän vain kokolihapihvin, kastiketta, perunoita, vaalean sämpylänjuustolla, ei kuulosta ollenkaan niin pahalta kuin hampurilaisateria


Ruokailut
Rahkaa, jälkiuunipala, juustoa, kinkkuleike,paprikaa, pähkinäsekoituspussi, whopper-ateria, salmiakkikarkkirasia, illaksi otan maustamatonta jogurttia ja mehukeittoa.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli