Lomapäivät pidetty, onneksi vielä viikonloppu edessä

Hups menipä lomapäivät nopsaan. Kiertelin useampana päivänä kaupoilla ja syystä tai toisesta en löytänyt juuri mitään mieleistä. Etsin kovasti tunikatyyppisiä pitkähihaisia paitoja,m utta oikean värisiä ei vain tuntunut löytyvän. Kymmenien kauppojen kertelystä jäi käteen vain housut Zarasta (kahdet) ja kengät Haloselta. Säästyipähän rahaa:).

Tämän viikon ulkoruokinta kauden päätettiin perheen kera ravintola Manalassa. Itse sorruin sipulipihviin, isäntä söi kanacaesarsalaatin ja lapsi hermeettisen pitsan. Jätin yli puolet valkosipuliperunoista syömättä ja smetanan, mutta silti olin ihan täynnä. Lapsen pitsasta maistoin pienen palan ja täytyy sanoa, että jos jossain haluaisin pitsaa syödä, se olisi juuri Manalassa. Siellä on huippuhyvät pitsapohjat.

Ruokailut: rahkaa, sipulipihvi, valkosipuliperunoita, leipää,  smoothie (rasv.jog.mehukeitto, pakastemarjoja)
 



Huomenna matkaan Salppurin kisoihin ja sunnuntaina valmistaudun työviikkoon. Toivottavasti nämä kroppakrempat on ensiviikolla historiaa ja pääsen liikkumaan entiseen tahtiin.

Kommentit

  1. Minä olen kohdallani todennut sen, että jos tarkoituksella lähden ostamaan itselleni jotain, esim. vaatteita, en kyllä löydä mitään kivaa/sopivaa. Pitää sitten vaan odotella, sitä sopivaa. Jos se jostain pompsahtaisi esille.

    Ihanat kengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin vastata suoraan tähän alle, mutta se pomsahti omaksi, mutta käyhän se näinkin ;).

      Poista
  2. Etsimällä tosiaan harvoin löytää, mutta vaikeeks menee, kun enää kiertele kaupoilla muuten, jolloin vois tehdä löytöjä.

    Tykkään itsekkin noista kengistä hurjasti. Aprikoin pitkään otanko mustat vai ruskeat. Melkein ostin molemmat, kun en osannut päättää :D.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli