Mitä, mitäs mietin, suuntaa vaan en tiedä.

Tässä vaan pähkylöitten elämän menoa, on se vaan niin ihmeellistä iloinen ja suruineen. Miten pienistä asioista, se on aina kiinni minne sitä elämässä menee. Osaan asioista ei voi itse vaikuttaa, mutta onneksi on paljon asioita joihin voi omilla valinnoillaan vaikuttaa, kuten tää elämäntaparemppa.

Pitäis tehdä päätös onko tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen vai tavoitteleeko sitä jotain muuta. Jossain vaiheessa haaveilin  laittavani itseni megatimmiin kuntoon, mutta nyt on sellainen fiilis, että vähempikin riittää.

Mitä minä sitten tavoittelen? Tavoittelen n. 5 kg:n takapakkia pois ja tämän hetkisen kuntotason ylläpitoa. Tavoitteet toki voivat muuttua tulevaisuudessa, mutta nyt on tärkeintä keskittyä olennaiseen ja taittaa tämä hitaasti hiipivä lisäkuorma, ennen kuin kamelin selkä katkeaa.

Havahduin eilen siihen, että syön keskimäärin 5 päivänä viikossa todella järkevästi ja kahtena en. Periaatteessa ihan ok juttu, mutta jos kahden päivän aikana "tuhoaa" koko viikon vaikutukset, niin ei siinä ole lainkaan järkeä ja voi kuvitella mitä se tekee motivaatiolle.

Tänään olen ollut "ahkera", toisin sanoen jumppasin, venyttelin ja olin infrapunasaunassa. Sykemittari jäi kotiin, mutta kohtuullisen hyvät kalorit sain kulutettua jumpassakin, ainakin hiki virtasi.

Päivän syömiset
Rahka
Broilerinkoipi, täysjyväriisi, kermaviilidippiä, raejuustoa, herne-maissi-paprikaseos ja "salaattia"
Profeel-rahka
Puolikas jälkiuunipala ja maksamakkaraa
Blinejä, mätiä, sipulia ja kevyt smetanaa ( ups )








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli