Päivitysten otsikoinnin tärkeydestä ja itselle tärkeää pohdintaa

Selailin vanhoja blogipäivityksiä ja etsin niitä kadonneita senttejä. Havahduin siihen, että silloin kun kun kirjoittaa jotain muuta kuin perusjorinoita voisin sen huomioida otsikoinnissa, paremmin. Heh,  niinkun ei näiden otsikoiden miettiminen olis muutenkin aika haastavaa :D

Ihan oikeesti havahduin siihen, että takapakkia on tullut. Tottakai oon huomannut, että ne farkut kiristää ja muutama kilo on tullut takaisin, mutta tuon senttisivujen päivittämisen yhteydessä heräsin todellisuuteen ihan oikeesti. Yllättävän helposti sitä itseään pystyy huijaamaan, jopa tällainen "vanha kettu".

Liikunta on ollut marraskuun alusta lähtien ollut joulutaukoa lukuunottamatta vahvasti kuvioissa, joten se ei ole ongelma. Ongelma on syömisen puolella... Vähän aikaan sitten kirjoitinkin siitä, että pääosin syön oikeinkin fiksusti, mutta repsuhetkinä sitten dissaan viikon viikon järkevät syömiset päivässä, kahdessa.

Tähän päivään ja sen kuvioihin...
Tänään oli taas vauhdikas päivä töissä ja loppuviikko menee samaa rataa, mutta sen jaksaa ilomielin kun tietää ensi viikolla on loma. Tänään lähdin puol kasilta aamulla liikenteeseen ja olin kotona ilta kasin jälkeen. Pari tuntia tuosta ajasta meni liikunnan parissa, joten ei paha. Tarkemmin sanottuna tuo     aika koostui 1,5 h jumppasta ja 30 minuutista pukkarissa. Suuri takaisku päivässä oli se, että unohdin pakata jumppakassiin sykemittarin sykevyön. Arvatkaas vaan kuinka harmittaa, kun ei saa kaikkea liikuntadataa talteen. Melkoista välineurheilua ;) .

Päivän syömiset
Rahka
Pala ananas-kanapitsaa
Banaani
1/2 välipalapatukka
Kanafile, 2 palaa Reissumiestä, juustoa, paprikaa ja tomaattia

Huomenna on liikunta- ja blogivapaapäivä, joten "tapaamisiin" vasta perjantaina!







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli