Plussan puolella... monellakin tapaa

Lämpömittari on plussan puolella... Vaaka on plussan puolella... Mut mikä tärkeintä fiilis on edellisistä huolimatta plussan puolella, että tällaista tänään.

Pitää kaivaa mittanauha esiin, josko se toisi parempaa mieltä. Ruokavalio ei oo mahdottomasti röpöttänyt (toki oon herkkujakin syönyt), joten lasken tämän painon nousun johtuvat alkuvuoden stressistä. Toisaalta olen nyt liikkunut enemmän, joten osa voi ehkä kehittyä lihasmassan kasvulla.

Pitäisi käydä kehonkoostumusmittauksessa. Itseasiassa mullahan on vaaka, josta näkee rasvaprosentin, kun vaan laittaa asetukset kohdilleen, sillä pääsee varmasti alkuun. Pitääkin kaivaa käyttöohjeet esiin.



Tänään liikunnassa oli tunnin jumppa ja infrapunasauna. Pukkarissa huomasin pienen takaiskun, olin unohtanut kotiin sykemittarin mutikan. Niin dataorientoitunut liikkuja sitä on, että hetken harmitti. Mut hei, kyl mä osaan liikkua ilman sykemittariakin. Jumpan jälkeen kävin infrapunasaunassa.

Kotiin päästyäni oli törkee nälkä, mutta onneksi kaapissa oli valmista ruokaa. Päivän ruokailut on olleet melkoisen rahka painotteiset.


Syömiset
AP rahka
L tomaattikeitto
VP rahka
P kinkkukastike, tummaa pastaa, tomaatti,kukkakaali, paprika
IP rahka

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli