Sateinen sunnuntai

Onpa hiihtolomakeli vettä sataa ja lumesta ei ole juuri tietoa. Kelit rupeaa muistuttamaan pikemminkin vesihiihtokelejä. Tänään satsasin venyttelyihin ja menin venyttelytunnille. Ohjattuna sitä malttaa venytellä kunnolla, kun taas telkan ääressä kotona jaksaa venytellä vain hetken.

Venyttelytunnin jälkeen olin 35 minuuttia infrapunasaunassa. Olo oli sen jälkeen kun olis lenkillä käynyt ;). Kovastihan tuota infrapunasaunaa ja sen vaikutuksia kehutaan, eikä mullakaan mitään moittimista ole, mikäs siellä on rentoutuessa ja täytyy todeta, että ainakin ääreisverenkiertoon sillä on ollut tosi positiivinen vaikutus.

Päivän syömiset
Tuorepuuro
Lasagnea, ruisleipä ja tomaattia
Kanasalaatti
Kourallinen Rainbow HotMix salmiakkikarkkeja
Rasvatonta luonnon jogurttia, 1/2 banaani ja mansikoita

Sain tänään ihanan ja vähän erilaisen tulppaanikimpun siipalta, kyllä nyt kelpaa!






Kommentit

  1. Tääläkin satoi tänään vettä, mutta maa on yleispiirteiltään valkoinen eilisen tuiskun jälkeen. jalat kastuivat lenkillä.

    Eiliseen postaukseen (ihan näin vaan meidän kesken). Minäkin olen käynyt kerran Ison Kirkon nepalilaisessa. Oli hyvää. Ja niitä on siellä varmaan useampikin... Yhteen nepalilaiseen ravintolaan tehtiin remontti. Kuulemma saivat monta sangollista rasvaa, kun raapivat sitä seiniltä... Onneksi asiakas ei sitä tiedä :)

    VastaaPoista
  2. Tänään täällä on ollut ihanan aurinkoinen keväinen keli.

    Nepalilaisia on suurella kirkolla useampi. Ruuat paistetaan räiskyvässä rasvassa, joten sitä varmaan löytyy. Itse oon (ja kuvittelen jatkossakin ;) ), ettei tomaattipohjaiset kastikkeet niin pahoja oo. Huomenna ajattelin mennä suosikki thaimaalaisen ravintolaan Tamariniin syömään. Pitä siis tänään hiukan himmailla syömisiä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli