Uusi viikko käyntiin

Innokkaana uuteen viikkoon, vai miten se nyt oli.

Kävin aamulla labrassa ja huomenna saan sitten verensokeri- ja kolesterolitulokset. On se muuten todella kumma, mikä vaikutus sillä on kun tietää, ettei saa syödä tai juoda 12 tuntiin. Koko ajan on jano ja nälkä. Illalla laitoin kellon soimaan puolta tuntia ennen kun syöminen ja juominen piti lopettaa, ettei vaan unohtuisi. Voi sitä riemun tunnetta, kun sain labrassa lasillisen vettä. Matkalla töihin nakertelin onnellisena banaania ensi hätään =D. Banaanilla pärjäsin lounasaikaan. Saan huomenna jo labratulokset, joten onneksi niitä ei kauaa tarvitse odottaa.

Kalenteri, jota ilman en tulisi toimeen...
Tämä viikko on haasteellinen aikataulujen suhteen, mutta onnistunen pitämään kuitenkin kiinni vähintään neljästä liikunta kerrasta viikossa. Tiistai ja keskiviikko ovat aika täyteen nakutettuja aamusta ilta seiskaan. No excuse eli kasilta alkavaan jumppaan vielä ehtii ;D. Torstai ja lauantai täysin varattuja aamusta iltaan, joten ne on täysin pois suljettuja liikuntapäiviä.
Mieluiten menen jumppaan suoraan töistä, sillä oon huomannu, että kotiin jömähtää niin hurjan helposti ainakin "heikkoina hetkinä" tai silloin kun ehdit käydä kotona vain lyhyesti kääntymässä.

Tänaan kävin ensin infrapunasaunassa ja sen jälkeen tunnin olin tunnin pumpissa. Olin muutellut ateriarjestystä, niin että söin pumpin jälkeen rahkan. Voi, että se maistui hyvältä. Syömisen jälkeen jatkoin samaan draiviin ja selätin pyykkikaaoksen kodinhoitohuoneesta. Hassua, miten toisina päivinä on vaan virtaa.Tämän virran kun saisi pysyvämmäksi olotilaksi.

Lauantai-iltainen ja eilinen pönttöolo näytti taas kadonneen tuhka tuuleen. Tämä tuntuu kyllä tukevan mun oivallusta, ettei äkillinen hiilarimättö sovi mulle. Arjessa ei pahaa oloa tule, jos esim syön ruualla perunaa, vaaleaa leipää tai jonkun pienen herkun. Voihan se olla, että se tuo hönttiolo ja herkkuhetket on vaan sattumalta osuneet samoihin aikoihin.

Päivän syömiset
Banaani
Broilerikastike, riisi ja "salaattia"
Savulohisalaatti ja kananmuna
Rahka
Ruisleipää ja maksamakkaraa

Sykemittarin datat
Pumppi 1h
Rasvanpolttokyky parantumassa
Sykealueittain I  alue 50min , II alue 7min
Kalorit 325, josta rasvaa 44%
Keskisyke 107 ja max.syke 141

Huomiseen!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli