Flunssaa ja paprikaprojekti

Kotiuduin tiistaina vähän ennen yhtätoista ihan rättiväsyneenä. Tunsin jo illalla itseni kipeäksi, mutta kuvittelin olon paranevan nukkumalla. Keskiviikko aamuna olo oli kuin katujyrän alle jääneellä, mutta työnsankarina raahauduin töihin Finrexinin avulla. Aika äkkiä selvisi, etten pystyisi töissä olemaan. Puolilta päivin lähdin kotiin ja menin heti nukkumaan. Heräilin seiskan aikaan ja yritin saada ruokaa alas ja raahauduin takaisin nukkumaan.

Olo on edelleen kurja. Päätä särkee ja lihakset on kipeät droppaaminenkaan ei tunnu auttavan. Ulkona oli päivällä oikein mahtava sää ja harmittelin kovasti sohvan pohjalla katsellessani  haluaisi kuinka upeaa olisi mennä ulos nauttimaan tuosta valosta. Ihanaa huomata päivän pituuden kasvaneen jo melkoisesti ja kohtahan niitä kellojakin jo siirretään. Kesä tulee vauhdilla!
Tuo valo muistutti, että nyt olisi korkea aika laittaa suunnittelemani paprikaprojekti käyntiin. Jaksoin hetken olla jalkeilla, että sain istutettua paprikan siemenet. Katsotaan tuleeko niistä mitään nimittäin nuo siemenet on otettu kaupan paprikasta. 


munakennon kansi toimi istutusalustana
Tänään syömiset on ollut sitä sun tätä ja olen mutustellut kaikenlaista vaikka mikään ei maistu miltään, eikä oo nälkä. Fiksua eikö totta :/, mättää herkkuja suuhun ihan suotta ja pahentaa surkeaa oloa entisestään. Luin mainoslehtista ja pohdin pitäisikä ostaa tuollainen diettipossu rohkimään jääkääpin oveen.
 
Kuume on nousussa, eikä olo tunnu helpottuvan, joten huominen taitaa mennä myös sairastaessa. Onneksi viikonloppu on lähellä, että saa  lepäillä kunnolla. Ensi viikolla taas uuteen nousuun. Plääh alkaa jo kuulostaa toistolta...




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli