Kesäaikaan

Kellot on siirretty kesäaikaan. Vielä kun saa kropan siirtymään mukana. Mä voisin kyllä ihan suosiolla luopua kokonaan kellojen siirtämisestä. Tutkimustulosten mukaan se aiheuttaa kohonnuta terveysriskiä ja menee tuohon kellojen siirtelyyn rahaakin, vaikka automatiikka monessa hoitaa kellon siirron itsestään. Nukuin reippaat yöunet, mutta silti joutui nukkumaan vajaan tunnin päikkärit.

Viikonloppu on mennyt mukavan vauhdikkaasti, muttei "liian pian" eli on ehtinyt oikeasti lataamaan akkuja. Ohjelmassa on ollut ajelua lähiseuduille, ulkoilua ja vähän tiukempaakin liikunta crossfitin parissa. Oikein mukava ja rentouttava viikonloppu kaikkiaan.




Tänään piti istua muutamaksi tunniksi alas opparin pariin, siivota ja käydä jumpalla tai kävelyllä. Siivosin pikkusen, mutta tunnustan sen jääneen ihan liian vähäiseksi, kuten opparin tekokin. Reilun tunnin sauvakävelylenkillä kävin ja ulkoilin muutenkin.

Viikon liikunta yhteenvetona voi todeta, että kävelylenkillä kävin 4 kertaa, 1 kerran sauvakävelyllä ja kerran crossfitissä. Ihan ok liikuntaviikko.

Syömiset ovat olleet semihyvät, muutamana päivänä olen syönyt mitä sattuu. Ensi viikolle on siis petraamisen varaa.

Tänään on ollut salaattipäivä. Lounaaksi kanasalaatti ja päivälliseksi hallum-salaattia. Salaatti on kyllä hyvää ja täyttävää. Perussalaattipohja mulla onaina yleensä sama. friseesalaattia, kaalia, sipulia, paprikaa, kurkkua ja tomaattia. Lisäkkeinä vaihtelen kanaa, vuohenjuustoa, hallumia, tonnikalaa, jauhelihaa, savulohta ja kalkkunaleikettä. Lisukkeiden rajana on vain mielikuvitus ja jääkapin sisältö.










 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli