Maaliskuinen maanantai

Maaliskuinen maanantai ja lämpöasteita oli tänään +8 vaikkei aurinko paistanutkaan. Melkoisen lämmintä maaliskuun alkupuolen ilmoiksi, toivottavasti ei tuu takatalvea. Säästä huolimatta en mennyt ulkoilemaan vaan kaivoin  crosstrainerin esiin makkarin nurkasta. Telkkaria katsellessa tein 40 minuutin treenin, se meni kohtuullisen mukavasti.

Huomiselle on suunnitelmissa tunnin pumppi ja hieroja. Melkoista hemmottelua siis huomenna siis luvassa. Olen käynyt nyt hierojalla vähän tiiviimmin päästäkseni eroon jumeista. Huomisen hieronnan jälkeen pidän muutaman viikon tauon hieronnasta. Ajatuksenani on jatkossa käydä kerran säännöllisesti kuukaudessa hierojalla ennaltaehkäsevästi, mulla kun on paha tapa muistaa hierojalla käynti vasta silloin kun niskat on ihan jumissa.

Sykemittarin tai itseasiassa sen "pannan" kanssa on ollut hiukan ongelmia, joten sykemittarin dataa ei ole saatavilla. Hassua, että tuollaisella mittausvempeleellä on niin suuri motivoiva vaikutus ja kuinka paljon se harmittaa, jos ei saa dataa ylös. Välineurheilua se taitaa olla :D.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli