Viikonloppua

Heipparallaa... Tää viikko on ollut todella haipakkaa. Oon ollut menossa aamusta iltaan, enkä ole liikkunut niin paljoa, kuin olisin halunnut, paukut ei vaan oo riittänyt, enää 12-14 tuntisten päivien jälkeen. Viikolla sain käytyä sentään parilla kävelylenkillä.

Eilen kävin hierojalla, kun niskat on olleet jumissa. Hierojalla selvisi, että vielä enemmän mulla on ollut jumissa pakarat ja alaselkä. Ensi viikolle on varattu 1,5h hieronta.

Huomenna on ohjelmassa pari jumppaa, että saa viikon liikuntakiintiön täyteen. Huomenna täytyy myös ottaa kalenteri käteen ja suunnitella viikonliikunnat, sillä viikko on melko tiukka, ilman suunnittelua ei siis liikunnat onnistu.

En muista,  oonko muistanut kehua Skyr rahkoja, joita on useammasa blogissa kehuttu. Päätin kokeilla nitä ja täytyy todeta, että ainakin uuniomena ja mansikka on todella hyviä makuja. Banaani ei ollut niin hyvä kuin kuvittelin, mutta ihan syötävä. Kohtuulisen arvokkaitahan nuo Skyrrit ovat, mutta kyllä niillää voi silloin tällöin herkutella.

En muista


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli