Viikonlopun kuulumiset

Viikonloppu on mennyt aika rauhallisesti ja ehkä vähän turhankin hyvien ruokien parissa. Kokeilin eilen tehdä myös itse tehtyä jäätelöä lahjaksi saamallani jäätelökoneella. Täytyy todeta, että vielä täytyy viilata reseptiä ( tai sen lukutaitoa ;)), mutta ihan syötävää tästä ensimmäisestä kokeilusta tuli.


Eilen oli ensimmäinen päivä, kun olin flunssan jälkeen hiukan jalkeilla. Ei mitään toiveita, että olisi voinut tehdä vielä mitään liikuntaa viittaavaa. Tänään kävin kevyellä reilun puolen tunnin happihyppelylenkillä. Olipa ihanaa päästä ulos ja liikkumaan. Ensi viikolla sitten liikuntaan mukaan vähän sykkeen nostoa.


Joku vanhoista blogin lukijoista saattaa muistaa, että aloitin noin 1,5 vuotta sitten YAMK opinnot. Alkuun tein opintoja tiiviimmin, mutta nyt on ollut suvantovaihetta, mutta jos haluan valmistua ensi syksynä olisi aika tehdä loppurutistus, joka on osaltani etupäässä opinnäytetyön nakuttelua. Suunnittelin tänään opinnoilleni aikataulua. Tiukka kevät on siis tuloillaan, kun opinnoissa on loppurutistus ja töissä on myös melkoista kiirettä. Tästä huolimatta pitäisi liikkua aktiivisesti ja ruokavalio pitäisi pitää samaan aikaan kurissa. Tämä vähän "jännittää" etenkin, kun ilmassa on ollut ennestäänkin "ruokaholtittomuutta" ajoittain.



Kuvia viikonlopun varrelta...

Rypäle, suolakeksi´ja goudaherkkuja

"Salaattia"

Maksalaatikkoa ja raejuustoa, nam
 




Sunnuntai pihvi
Jäätelökone testissä



"Sieniä" lenkkipolun varrelta






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli