Keskiviikko, ei ku torstai, ei ku perjantai, ei ku lauantai

Tuntuu, etten vieläkään ole toennut kellojen siirrosta vai onko kevät vaan jyrännyt. Aamut on edelleen todella vaikeita. Aloittelin kirjoittamista jo keskiviikkona, mutta jotenkin ei vain juttu irronnut, ei irronnut tortaina, ei perjantaina...

En ole tehnyt mitään ihmeellistä, itseasiassa oon vaan ollu töissä 10-12 h päivässä, joten eipä siinä mitään kirjottamistakaan ole ja kiireestä, ei viitsi valittaa ( mitäköhän tämä päivitys pn täynnä ;) ). Työtunnit rupeaa tosiaan paukkumaan sen verta pahasti yli, joten tarvii nyt priorisoida ja jotain tehtäviä vain siirtää etenpäin kun plussasaldo on täynnä. Kaiken kaikkiaan tällä viikolla on henkiset ja fyysiset  paukut olleet kortilla. Onneksi työkiireet alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, vaikka pari viikkoa on vielä tiukkaa aikataulua.

Tällaisina stressikausina ruokailumopo karkaa helposti käsistä. Harjoitus tekee mestarin vai miten se nyt oli? Tosin eilen kävin hiukan herkuttelemassa suurella kirkolla, kun tie sinne vei. Täytyy kyllä todeta legendaarisen Sea Horsen sipulipihvin olevan todella hyvää ja jälkkäriletut vei kielen mennessään. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos sinne päin eksyy.

Kiusataan sitten teitäkin näillä herkkukuvilla. Loppuviikonloppu meneekin salaattia nakerrellen ;D.


Nyt 1,5 tunnin sauvakävelylenkille ja sitten muiden harrastusten pariin. 

Aurinkoista lauantaita!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Syyskuu meni, lokakuu tuli

Syysloma