Arjessa

Keskiviikkona aloittelin kirjoittamaan seuraavasti...Tänään oli härdelliä töissä, se ei tunnu olevan mitään uutta, sillä koko kevät on ollut kiirusta. No, en valita tykkään työstäni. Päivään on mahtunut palavereita, toimistorutiineja ja asiakastapaamisia.

Syömiset on saannut rytmitettyä kivasti ja oon tyytyväisenä syönyt "arkiruokaa" ilmsn herkkuja. Tänään ruokalistalla on ollut mm. tuorepuuroa, lihapullia, perunaa, salaattia ja nakkikeittoa.

Iltasella sain myös itseni reippaalle 45min kävelylenkille vaika olin työpäivän jälkeen aika puhki. Syystä tai toisesta kirjoittaminen jäi luonnokseksi..

kielikylpyä ennen palaveria
No laitetetaan tähän vähän yhteenvetoa viikosta lyhyesti muutaman kuvan kera...
Torstaina oli kielikylpyä, iltamenoa ja ulkoilua. Perjantaina oli siivouspäivä, lauantai laiskottelua, vieraita ja euroviisut. Sunnuntai on äitienpäivän viettoa perheen kera.






Ruokailut arjessa onnistui kympin arvoisesti, mutta lauantaina ja sunnuntai on ollut herkkujen  mussutusta. Syynä repsuiluun oli/on osittain se, etten pysynyt ruokailu rytmissä, mutta myös siinä, että sallin pikku herkuttelun, joka lähti hiukan lapasesta.






 
Liikunnat on jääneet kolmeen lenkkiin.

Jumpat ei oo sopinu tämän viikon aikatauluihin, mutta ensi viikolla nekin onnistuvat.

krassia, paprikaa, tomaattia, chiliä ja sameetikukkaa


 





Viisaampana ensiviikkoon!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli