Maanantai aamuna "krapula" ja vapina

Tänä aamuna oli Leevi and the leavingsin laulun kaltainen olo tila eli maanantai aamuna "krapula" ja vapina, en tosin tuijotellut vessan seinää :D. Viikonlopun herkuttelu aiheutti fyysisestikin kauhean olon, lisäksi heräsin aamulla aivan hiestä märkänä. Kroppakin siis yrittää kertoa, että ymmärrä nyt pahvi mitä olet tekemässä.


Viime syksyn riennoista
No, tämä pahvi ymmärtää mitä tekee ;) vaikkei aina ymmärrä toimi ymmärryksen mukaan. Tänään ollaan siis taas täydessä ymmärryksessä ja sen on nyt vaan jatkuttava. Vaikeus kerrointa muutamaan seuraavaan viikkoon tuo se, että olen seuraavat kaksi viikonloppua humputtelemassa erilaisissa riennoissa poissa kotoa. Nää viikonloput kotonakin on haasteellisia ja nämä riennot aiheuttavat vaikeuskerrointa, mutta kun katsoo peiliin, niin näkee sen kuka päättää mitä suuhunsa laittaa. No mä elän nyt vaan päivä kerrallaan ja nujerran kiusaukset kun ne eteen tulee.


Tänään oli töissä tiukka työpäivä ja töistä menin suoraan jumpalle. Olisi ollut helppoa lähteä töistä suoraan kotiin, mutta vaikka matkassa oli teknisiä vaikeuksia, niin mä menin jumpalle. Vähäks voittajafiilis!

Heti perään täytyy kyllä todeta, että jumppatauko oli tehnyt tehtävänsä eli ei kulkenut ihan vanhaan malliin ja olo oli todella tukkonen. Tästä tie on vain ylöspäin.

Tänään ruokalistalla: tuorepuuroo, kananrintafile,  salaattia, smoothie (itsetehty), uunilohta, riisiä, paprikaa, tomaattia yms. iltapala on vielä arvoitus.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli