Uusi "lelu" Loop

Sain äitienpäivälahjaksi Loopin. En ollut ennakkoon perehtynyt sen ominaisuuksiin tai yleensäkään sen toimintaperiaatteeseen, enkä tiedä olisinko itse ostanut itselleni sellaista, mutta tuossa se nyt ranteessa kulkee mukana.

Noin viikon käyttökokemuksen perusteella uskon sen itselläni toimivan hyvänä kannustajana aktiivisempaan liikuntaan. Työni ja arkeni ilman erityistä liikkumaan menoa, ei ole kovinkaan aktiivinen joten tämä verme varmaan auttaa arjen aktivoitumiseen ja ennen kaikkea se muistuttaa, että työpäivän aikana pitää nostaa ahteri useammin penkistä.

Loopista itsessään on nähtävissä kellonaika, kalorit, askeleet ja paljonko tarvitsee juosta, kävellä tai seisoa, että saavuttaa riittävän aktiivisuustason. Tavoittelen, että aktivisuustaso täyttyisi joka päivä, mutta jos nyt alkuun lähtisi siitä, että saisi "täydet" viitenä päivänä viikossa. Tuon täyden aktiivisuuspalkin saaminen edellyttää ainakin itselläni melkeimpä jumpalla/lenkillä käynnin.

Polarin kännykkä/nettisovelluksessa (Polar Flow) näkee sitten vielä laajemmin dataa, kuten unen määrän (ja paljonko siitä on rauhallista unta).

Jossain vaiheessa hankin mahdollisesti Loop sopivan sykevyön H6 tai H7, mutta toistaiseksi ajattelin pärjätä ilmankin, kun voin tarvittaessa kaivaa vanhan sykemittarin.

Alla muutamama kuva poiminta nettisovelluksesta. Eilinen tiistai oli oikein aktiivinen lenkkeineen ja piha-askareineen.

Tuo alemmalla rivillä oleva viime viikon keskiviikko on normaali peruspäivä, jolloin olen työpöydän ääressä, enkä mene jumpalle tai lenkille.

      



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli