Juhannuksen jälkeistä elämätä

Niin se, keskikesän juhla tuli ja meni oikein lepposissa merkeissä. Näin "vanhalla" iällä ei tullut juhannusta, niin railakkaasti juhlittua (emmä kyllä koskaan oo mikään bilehile ollu ). Juhannus meni oikein mukavasti kotona ja tutun mökillä pyörähtäessä. Talviturkkikin tuli heitettyä. Tosin en itse koskaan oo niin ihmeemmin pitänyt ihmeellisenä talviturkin heittoa, kun saataan mennä talvella avantoonkin, kun olosuhteet on sopivat ;).

Ton verran maltoin kirjoitella viime maanantaina, kunnes jäi "juttu jäi kesken", niin kun tuntuu nykyään usein jäävän. 

Tää johtuu ihan siitä, että nyt ei meinaa malttaa jaksaa kirjoitella, kun kaikki ylimääräinen aika menee opiskeluun (onneksi jo loppusuoralla) ja pitää sitä vähän muutakin elämätä olla.

Säät ei oo onneksi kiusanneet, vaan tässä sateessa ja koleudessa on hyvin malttanut olla sisällä koneen ääressä. Oon ihan itsekkin yllättynyt tästä draivista ;). Mulla vaan taitaa olla se, että maltan keskittyä vaan yhteen asiaan syvemmin kerrallaan...

On tässä ehtinyt itseäänkin hieman hemmotella ja käydä pikalomalla Helsingissä. Ohjelmassa ei ollut mitää erikoista; hyvää ruokaa, kaupoissa kiertelyä ja tuttavien tapailua. Päätin sitten käydä Sanomatalossa veriplasman luovutuksessa, kun kerran se on vain mahdollista Helsingissä ja samalle reissulle sain kulttuuripläjäyksen kun Sanomatalon ala-aulassa oli Ankka-näyttely.

Liikunnat jäi viime viikolla vajaaksi ja ruokailutkin meni niin, että parin fiksun päivän jälkeen tuli pari vähemmän fiksua, onneksi niissä oli kuitenkin joku tolkku mukana ;).

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin ;D
.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli