Kesäkurpitsakeittoa

Eilen tein kesäkurpitsakeittoa pitkästä aikaa. Ajattelin jakaa "ympäripyöreän" kesäkurpitsakeiton reseptin kaikessa yksinkertaisuudessaan kanssanne. Itse opin vasta muutama vuosi sitten yleensäkään syömään kesäkurpitsaa. Tuo kesäkurpitsakeitto on tosi simppeli valmistaa ja jos vaihtaa tuon ruokakerman kevytmaitoon niin keitosta saa kevyemmän. Niin ja jos oiekin haluaa keventää, niin koko keiton voi tehdä veteen.

Ainekset:
Kesäkurpitsaa
Sipulia
öljyä
kasvisliemikuutio
suolaa
vettä
ruokakermaa
pippuria (valko ja musta)
halutessa hiukan sulatejuustoa
suurusta jauholla tai maizenalla
Pinnalle: tinjamia ja ruohosipulia



Kuullotin kesäkurpitsan palaset ja sipulia kattilassa tilkassa öljyä. Lisäsin kattilaan vettä ja kiehautin sen ja laitoin kasvisliemikuution. Lopussa lorautin (pippurimaustettua)ruokakermaa ja lusikallisen sulatejuustoa ja suurustin soseutetun keiton. Nam hyvää oli.

Päivän syömiset:
aamurahka
perunaa, kanafile, salaattia
rahkaa
kesäkurpitsakeitto
Tuorepuuro

Liikunnoista sen verran, että eilen oli ohjelmassa tunnin jumppa ja tänään vajaa tunnin kävelylenkki. Huomenna olisi tarkoitus suunnata kiertoharjoitteluun.


Tähän loppuun pitää vielä vuodattaa omaa hölmöyttä. Jep, mittanauha löytyi ja en ollut uskoa niitä senttejä. Toki tiedostin, että paino on noussut, mutta ne sentit... Huoh.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli