Loppuviikko humpsahti ja jo uutta pukkaa

Viime viikonloppu humsahti vauhdilla. Lauantaita lukuunottamatta söin järkevästi, eikä lauantainkaan syömiset ihan pahoja olleet (vähän juhlissa kakkua ja pieni pala pitsaa). Näin se homma etenee. Pienin askelin hitain tavoittein, vaikka se vaikeaa onkin. Sitä kun (edelleen) kuvittelee, että kun syö viikon fiksusti niin paino tippuu ja kaikki on taas hyvin ;).

Tänään oli jumppapäivä. Hyvä hiki parempi mieli vai miten se nyt oli. Tästä on hyvä jatkaa liikunnallisempaa viikkoa ;).

Mittanauha ei ole edellekkään ole löytynyt, tosin loppuviikon hässäkän vuoksi en sitä ole etsinykkään. Sen etsiminen on tämän illan tehtävä.


Tämän viikon liikuntasuunnitelma pitää sisällään 3 jumppaa, ainakin yhden kävelylenkin ja kotitreenin.

Tämän päivän syömiset
aamurahka
pinaattikeitto, 1/2 kananmuna,
välipalarahka
kesäkurpitsakeitto (siitä huomenna lisää)
tumma reissumies, paprikaa, juustoa ja levite (suunnitelma)







Kommentit

  1. Kunnioitettavaa tuo sinun liikkuminen. Itse olen tyyttyväinen, kun pääsen pyörällä töihin ja takaisin. Ihan hyvin nyt onkin päässyt, ainakin ilmojen puolesta. Tänäänkin tein extra lenkin, geokätkön perässä tietenkin. Huomiselle on harmillisesti luvattu sadetta.

    VastaaPoista
  2. Mun on pakko liikkua kaikki liikunta erikseen, kun työ on pääosin istumista ( ja liikkuminen autolla), joskus toki asiakaskäynnit onnistuu "jalkaisin".

    Työpäivän aikana parhaimmillaan tulee askelia vain 2000 =/. Toki hyvällä etukäteissuunnittelulla ja säällä voisi joskus yrittää pyöräillä töihin, ei tuo n.18km päivän aikan mahdoton ole. Tosin ensin pitäisi ostaa se pyörä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli