500 päivitys ja

Hups, yllättävän paljon sitä on tullut päivitettyä blogia noin 2,5v aika. On ollut ala- ja ylämäkeä. Hiljaisempiakin aikoja on ollut. Hiljaisemmat ajat johtuvat lähinnä kahdesta syystä. Ensimmäinen on tietysti, etten ole päässy koneen ääreen reissun tai kiiren vuoksi, mutta huomattavissa on myös ollut sekin, että jos olen ollut "hunnigolla" on vain ollut vaikeaa kirjoitella, kun ei ole halunnut selitellä ja päivitykset on jääneet väliin. Toki joskus on "jutun juurikin" kateissa.

Edellistä päivityksen jälkeen jäin miettimään nuota kolmea muutoksen ehtoa ja mun halua ryhdistäytyä kesän ja kevään jäljiltä ihan oikeasti. Niitä on sitten mietitty, kun kiireltä on ehtinyt. Nuo kolme muutoksen ehtoa oli...
1. Aito halu muuttua
2. Valmius muuttua
3. Valmius nähdä vaivaa


Mitä nämä sitten minun elämässäni ovat...
Kyllä haluan aidosti pudottaa sen +10 kiloa. Toinenkin kohta onnistunee eli tiedän mitä pitää tehdä ja ajattelen sen olevan siis sitä valmiutta, mutta tuo kolmas kohta tuntuu olevan kompastus kivi. Laiskana mukavuuden haluisena ihmisena mun pitää kaivaa itsestäni valmius, joka kohdallani on erityisesti kärsivällisýys ja pitkä jänteisyys. Tulevaisuuden kannalta on erityisen tärkeää myös valmius pysyviin muutoksiin, jota tukee pitkäjänteisyys.

Pohdittu on viime päivinä kovasti ja onhan tässä viime viikkoina jo harjoteltu, joten kohti tavoitetta "vahvistuneena" uuteen "sataan".












Kommentit

  1. Onnea 500 päivityksen blogille! Jo se on saavutus. Ja kyllä se paino siitä tippuu, jos vain... no, kyllähän me tiedetään.

    Itselläni on just se jutun juuri kateissa. Tai olisi juttua, mutta kun niistä ei vielä passaa maailmalle huudella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!

      Jännityksellä jään odottelemaan tulevia päivityksiäsi ;).

      Poista
  2. Ryhdistäydytään yhdessä ja viedään "projektimme" loppuun! Jäljelle jää enää sitten se vaikein eli painonhallinta loppu elämän ajan. ;)

    Tsemppiä ja hyvää mieltä syksyyn ja haasteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tehdään!

      Tsemppiä sinne myös oikein kovasti!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli