Teknisiä ongelmia ja kiirettä...




Taas on ollut koko viikon hurja vauhti päällä. Mites se meni, se kappale "on pakko painaa pitkää päivää". Kiireen on kruunannut nää tekniset ongelmat kuvien siirron kanssa ja tänään on pikku hiljaa selvinnyt, että ongelmat juontavat johonkin google+ kuvioihin. Luulin niiden aluksi johtuvan Applen ios 8-päivityksestä. Hiukan tympii, kun en nyt niin hirvee nörtti oo, ettei kuvia voi siirrellä Ipadilta tai tietskalta samaan malliin kuin ennen. En mä halua mitään google+ profiilia ARG!

Odotellessa "Vain elämän alkamista" kirjoittelen tätä ja yrittelen samalla selvitellä teknistä ongelmaa. Jos blogista löytyy kuvia on ongelma ratkaistu ainakin jollain tasolla.

Tällä viikolla olen kokeillut muutamaa uutta tuotetta. Yksi niistä on tuo kuvassa oleva Arla Proteiinijogurtti. En muista koska olisin ostanut ns. maustejogurtteja. Oon muutaman vuoden ajan maustanut jogurtit itse melkein kokonaan. Ihan ok makusta ja joskus kun tarvitsee jotain nopsaa, niin kyllä tota eväänä voi syödä. Tuotakin löytyi maustamattomana, mutta toisaalta miks ostaisin tuota, kun maustamatonta rahkaakin voi syödä. Tuota rahka-addiktiotani ihmettelen kovasti. Oon syöny sitä kohta kolme vuotta melkein päivittäin ja parhaimpina päivinä 750g. Nykyään tosin se jää lähes poikkeuksetta ´vain yhteen purkkiin päivässä.


Toinen uutuus oli tuo Finaxin pumpa&solros mysliä. Siinä ei oo lisättyä sokeria, jota tuntuu olevan todella monessa myslissä, yllättävän paljon. Sitä hämmästyy monta kertaa, kun pysähtyy tuoteselosteiden äärelle. Pitäs vaan useemmin p




Kuvassa on viikon kootut salaatit (tonnikala-, paahtopaisti- ja kanasalaatti) ja iltarahka myslillä. Salaatit on tosi jees. Tosin ilmojen viilettyä alkaa kaipaamaan lämpimiä keittoja. Kaiken kiireen keskellä ei ole tullut joka päivä liikuttua, mutta oon aika tyytyväinen viikolla käymiini jumppiin kaiken kiiren keskellä, etenkin kuin nyt viikonloppuna on aikaa lenkkeillä ja käydä vielä parilla jumpalla, josta toinen on enempi tai vähempi venyttelyä. Venytellä ei voi koskaan liikaa ja itsekseen ne jää aika vähiin.

Kaupasta eksyi matkaan Putin juustoakin, kun sitä sattui olemaan tarjolla. Tähän asti nää "Putin" tuotteet on ollu aina loppu, kun oon käynyt kaupoilla. Rupesin tosin kotona miettimään, et kuinkakohan kauan meillä noita kahta juustoa syödään =). No ei ne ihan heti vanhaksi mee.
 
Kanasalaattia tehdessä oli ihan pakko ottaa kuvat paistetuista kanafileistä. Toisessa kuvassa ne on niin valjun näköisiä maustamattomina, mutta vähän curryä, inkivääriä ja chiliä pintaa, niin jo näyttää paremmalta.
 
Tätä kirjottaessa on tekstiin "ilmestyny" kuvia ja Vain elämäkin on alkanut ja loppunut. Tämän blogin päivittämisen myötä olen kokenut onnistumisen riemua ja hyvää musiikkia!
 
Leppoisaa viikonloppua! 









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli