Lomaa odotellessa

Vielä olisi viikko painettava ja sitten alkaisi suuresti odotettu loma. Täytyy sanoa, että oon ihan tosissani loman tarpeessa. Viime viikot on ollut matalalentoa (töissä) ja arjessa on ollut monta muuttujaa. Eilinen sunnuntai oli ensimmäinen vapaapäivä ja täytyy todeta, että vaikka olin ladannut päivälle paljon ohjelmaa (kotityöt, sienestys, jumppa yms.) en sitten lopulta pystynyt tekemään mitään. Soin itselleni todellisen lepopäivän ja makailin koko päivän, ihan koko päivän. Olipa terapeuttista!

Tänään jaksoin lähteä uudella innolla töihin. Lepo siis teki tehtävänsä. Aamulla ajelin reilut pari tuntia työreissuun ja ajellessa oli aikaa miettiä miten helposti elämästä tulee suorittamista ainakin itselläni. Täytän arjen suorittamisella ilman, että pysähtyisin nauttimaan asioista. Mukavistakin asioista tulee niin helposti suorittamista. Törmäsin mielessäni aikaisemminkin käyttämääni lauseeseen "Vähemmän on enemmän". Tämän yritän muistaa jatkossakin.

Syömiset on olleet aika fiksulla pohjalla ja herkuttelu on pysynyt aisoissa myös poikkeavissa rutiineissa. Todettakoon, että tarkkana saa olla edelleen. Oon kyllä joutunut melkoisiin koettelemuksiin niiden notkuvien herkkupöytien äärellä joita on ollut tarjolla tässä viime aikoina.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli