Sielunhoitoa ja shoppailua

Nyt on sielua ruokittu Lontoossa kulttuurielämyksillä ja kaupungissa kiertelyllä.  Shoppailut jäivät vähän paitsioon 😃. Olin perhelomalla Lontoossa, jossa kävimme katsomassa mm. upean musikaalin Les Miserablesin. Tällä kertaa emme käyneet perinteisissä Lontoon nähtävyyksissä, vaan aika meni musikaaleissa ja ihan kaupunkiin tutustuessa.

Ajelimme Lontoota bussilla ristiin rastiin. Pakollinen underground ajelukin tuli toteutettua, kun se viime reisulla jäi käymättä. Bussilla kulkeminen on Lontoossa halpaa ja ihan näppärääkin jos ei ole kiire.



Kortti kaverille
Reissun syömisistä ei oikein kehtaa puhua mitään, ne on olleet mitä sattuu aamiaiscroissanteista, pitsaan ja pastaan. Karkkejakin on tullut syötyä ja tulipa koettua, ettei täällä kannata ostaa suomalaiseen tapaan mässypussia irtareita, ne kun on törkeen kalliita. No, me opittiin kantapään kautta 😜. Vieläkin manailen sitä karkkikauppaan mennyttä rahaa. "Makean himo vei perheen vararikkoon" ;D.

Ensi viikolla alkaa ihana-arki, jota ei ole ollut puolentoista kuukauteen. Ohjelmassa ei ole viikottain työreissuja yms. pakollisia monen päivän reissuja, jotka ovat sinällään ihan kivoja, mutta kun ne on kaikki putkeen, niin ne meinaavat sotkea arkea ja tällaista herkkupeppua, jolta mopo lähtee niin helposti lapasista. Joululomaan saakka pitäisi olla ihan perusjuttuja.

Nyt pääsen taas säännöllisesti jumppiin, joita olen kovasti kaivannut. Onneksi jumpat/liikunnat on olleet koko ajan mukana enempi tai vähempi, mutta nyt voin käydä sen 3-4 krt viikossa ja päälle kerran kaksi lenkillä.

Mulla on tavoite pudottaa 10 kiloa joulukuun alkuun ja hyvän alun jälkeen on tullut takapakkia, joten kiirusta meinaa pitää. Ensi viikosta lähtien rupean sitten jälleen tosi toimiin. Blogiakin päivittelen säännöllisemmin.

Tällä viikolla on ohjelmassa jumppien ja viimeisten opiskelu juttujen lisäksi  treffit itseni kanssa ja illallistreffit puolison kanssa.

Lattea nam

Muistutukseksi itselleni nappasin kuvan lentokoneesta... Aurinko paistaa aina jossain!!!


Pilvien takana paistaa aina aurinko!





Disney kaupan ihania pehmoja
Iltaista Piccadilly Circusta

Tuota Mars maitoa olisi ollut hauska maistaa





Aika päheet




Oppimateriaalia, että osaisi olla parempi kodinhengetär






 

Kommentit

  1. Tuo musikaali on ehdottomasti seuraavan Lontoon reissun "must to do" -listalla. Kesällä kävin aikuisen tyttäreni kanssa katsomassa Lion Kingin ja se oli aivan mahtava!

    VastaaPoista
  2. les Miserables on todella hyvä. Hyviä musikaaleja on Lontoossa paljon niistä voin suositella ainakin Phantom of the Opera, Mamma Mia, Book of Mormonia. Tuo Lion King on itseltä näkemättä. Sitä vähän mietittiin, mutta joku raja se on musikaaleiilakin yhdellä reissulla 😄.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli