Sokerittoman syyskuun yhteenvetoa

Sokeriton syyskuu meni yllättävän helposti. Jos olisi oikein tiukasti tulkinnut tuota sokeritonta syyskuuta, en olisi saanut syödä hedelmiä tai marjoja, mutta kuten olen aikaisemmin kirjoittanut välttelen mitään äärimmäisyysdieettejä ja pyrin pärjäämään ihan normi ruuilla.

Minun sokerittomassa syyskuussa välttelin näkyviä sokereita, en syönyt karkkia, leivonnaisia, en käyttänyt edes makeutusaineita.

Sokerittoman syyskuun ohella myös karsin vähän ruokavaliotanikin eli jätin vaaleat leivät kokonaan pois ja lisäsin edelleen salaattien määrää ruokavaliossa.

Vaaka on palkinnut ryhdistäytymiseni ihan kivasti, mutta toki täytyy äänen tunnustaa, että olen odottanut vähän vauhdikkaampia tuloksia. No, enää en (toivottavasti) hae. tähän ikään mennessä, kun on oppinut "never say, never" vai miten se nyt oli =D.

Heh kyllä tää internet on ihmeellinen maailma. Kun tossa männä viikolla mainitsin ostaneeni sitä P-juustoa, niin alkoi tulla klikkauksia naapurimaasta ja rapakon takaa. Taitaa isoveli valvoa tosissaan =D.




Tää viikko on humsahtanut vauhdilla ja loppuviikko menee reissussa, joten liikunta liikuntana jää tällä viikolla vähiin. Toki reissun päällä sitä tulee tassuteltua kummasti kierrellessä ja kaarrellessa.

Tänään muuten voi todeta, että ens kuun jälkeen on jo joulukuu. No nautitaan kuitenkin ensin loka- ja marraskuusta täysin rinnoin =D.

Koneet kiinni ja reissun päälle!

Ensi viikkoon!

Alla herkkuja, joita mm. olen vältellyt onnistuneesti =).







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli