Migreeniä ja muutakin

Eilen perjantaina oli jo aamusta hönttiolo ja mun olisi pitänyt olla vähän skarpimpi ruokavälien yms. suhteen. Vedin muutaman neuvottelun enkä ehtinyt siinä välissä syömään kunnon lounasta ja puritaanina jöin vain kahvia jättäen pullat ja suklaat väliin. Se taisi olla vikatikki. Iltapäivällä päätä jyhmi jo siihen tahtiin, että vikan session veto meinas tökkiä oikein kunnolla. No kunnialla ne meni luulen niin kun "tuloksia" syntyi.

Kotiin päästyäni otin migreenilääkkeen, sain vähän syötyä ja pääsin pipopäässä pimeään lepäämään. Illaksi sain pahimman olon pois, mutta en uskaltanut istahtaa koneen ääreen blogia päivittämään.

Olin suunnitellut meneväni töiden jälkeen jumpalle aloittaen viikonlopun aktiivisesti, mutta se nyt sitten jäi migreenin takia. Lauantaille ajattelin myös jumppaa, mutta teknisistä syistä vihdoin jumpan kotona crosstrainailuun. Tein pikaisen 30 minuutin crossailun.

Tälle illalle on suunnitelmissa fiinit "pikkujoulut". Tartteis varmaan miettiä mitä laittaisi päälle. Ongelmana meinaa vähän olla liian isot juhlamekot :). No onneksi muutama sopivakin sieltä kaapinpohjalta taitaa löytyä. Tänään myös ilokseni totesin, että tälle syksylle asettamani tavoite iltapuku meni päälle vaikken vielä siinä asettamassani -10 kilossa olekkaan. 

Nyt etsimään vaatteet illalle ja pistämään pakkelia pintaan :). Tänään juhlitaan (hillitysti ja hallitusti tietty).



Kommentit

  1. Toivottavasti juhliminen onnistui, eikä migreeni tullut kuokkavieraaksi.

    Upea reki! Jaahas, mun -10 kiloani ovat vielä haaveena, mutta iloitsen sun kanssa sun onnistuneista kilotalkoistasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Migreeni pysyi onneksi poissa lauantaina. Bongasin reen yhden kahvilan pihassa ja olihan siitä pakko napsasta kuva.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli