Sumuinen sunnuntai

Huppalallaa ollaan humpsahdettu sunnuntaihin. Flunssa ei iskenyt täydeltä terältä, vaan se on vain verottanut hiukan voimia useana päivänä. Tänään uskaltauduin sitten 11h yöunien jälkeen lenkille. 

Koko päivän on ollut melkoinen sumu. Sumu ei tosiaan haitannut lenkille lähtöä ja happirikkaassa säässä tuli käveltyä 6,5km vaihtelevassa maastossa.

Ruokailut on olleet nyt melkein viikon salaattipainotteisia ja leivät sekä herkut on jätetty pois. Vaaka kiitti panostuksestani ja se humpsahti viikon aikana muutaman kilon alas. Jatko ei tunnetusti mene yhtä vauhdilla, mutta alku on hyvä. Tästä on hyvä jatkaa.

Tänään tuli pitkästä aikaa savustettua ja herkuteltua lohella. Helppoa ja nopeaa herkkua ainakin sähkösavustimella. Itse en ole huomannut eroa maussa perinteisen ja sähkösavustimen välillä, joten voin suositella sähkösavustinta lämpimästi.

Päivän syömiset
Aamurahka
Omena
Savulohisalaatti munalla
Tuorepuuro
Porkkanaa

Sumuista järvimaisemaa lenkin varrelta

En ehtinyt näpsästä kuvaa ihan koko lohesta, joku ehti maistelemaan ;).

Herkullinen salaatti vaikka itse sanonkin. Sisältö lohta, kananmuna, friseesalaattia, paprikaa, tomaattia ja punasipulia

 


Tällainen upeasti maalattu sähkökaappi tuli kyläillessä vastaan. Ankeasta ja harmaasta sähkökaapista oli tehty taideteos. Upeasti maalattu!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli