Teletappifiilis

Tätä päivitystä kirjoittaessa on ihan "teletappifiilis", uudestaan. Päivitys oli kuvia vaille valmis ja puff se hävis jonnekkin bittiavaruuteen. Mä oon tosi nörtti kun edellinen päivitys jäi moneksi päiväksi luonnokseksi vaikka olin sen julkaissut ja nyt eka yritys katosi.

Joululoma alkaa pikkuhiljaa lähestymään. Vielä vähän pitäisi pitäisi jaksaa. Tämän päivän jaksoin ystävieni Finrexin ja Burana avulla. Tunnollinen työntekijä sinnittelee ja sairastaa sitten lomalla. Hitsi en kyllä suostu sairastaa, eiku C-vitamiinia ja valkosipulia urakalla napaan.

Joku varmaan vielä muistaa, kun keväällä kirjoittelin edessä olevasta opinnäytetyö urakasta. En muistaakseni ole päivittänyt tilannetta. Tänään olisi ollut valmistujaisjuhlat opinahjossa, mutta päätin jättää ne väliin, kun olie todistukseni jo saanut jonkin aikaa sitten. Nuo valmistujaisjuhlat on tosiaan 2x vuodessa, mutta valmistumispäiviä on useampi lukukauden aikana. Huippufiilis kun on saanut urakan valmiiksi vaikkei tuo tutkinto sinällään elämää tässä vaiheessa muuta. 

Syömisistä sen verran, että kohtuudessa on pysytty :D.


Leppoisaa torstaita!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli