Verenluovutusta ja joulupipareita

Kävin tänään luovuttamassa verta 70 kerran. Tavoitteena on päästä 100 luovutukseen. Itselle pieni teko on jollekkin iso apu hädän hetkellä. Eihän sitä koskaan tiedä milloin itse tai joku läheinenkin vertatarvitsisi.

Menin suunnittelemaani aikaisemmin luovuttamaan, mutta huomenna on tarkoitus ottaa influenssarokotus ja hätäilin, että jos siitä on tulossa luovutuskieltoa, mutta selvisi ettei olisi tullut.

Mun valitsemat "luovuttajan eväät" olivat kolmioleipä kalatäytteellä, tuoremehu ja kahvi . Ne meni ateriasta ihan täysin. Siellä olis ollu vaikka minkälaista tarjottavaa luovuttajille, oli makeeta, suolasta, hedelmää ja pähkinää yms.

Tänään tein joulupipareita 2 kilon taikinaerästä. Yllättävän monta pellillistä niitä tuli, mutta lupasin huomenna viedä niitä yhdistyksen pikkujouluun tarjolle, ettei kaikkia tarvitse itse syödä. 



Kaupasta löytyi tällainen ihanuus väriä vaihtava kynttilä. Se on aika makee ;). Isäntäkin joka ei yleensä tykkää kynttilöiden poltosta oli ihmeissään. Tuo värinvaihtuminen perustuu johonkin vahan lämpenemiseen tiesi lapsukainen kertoa.


Päivän syömiset
Omena
Kolmioleipä, tuoremehua
2x tumma Reissumies, levite, juustoa ja paprikaa
Kanasalaatti
Joulupipareita (3kpl)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli