Lomalta paluu

Heipparallaa! Kiva palata jälleen blogin ääreen, kun lomat on lomailtu. Loman alkaessa tosiaan pukkasi flunssaa. Flunssaa köhisin lomalta palatessa. Onneksi lomareissun aikana flunssa oli taka-alalla.

Jouluaattona suuntasimme perheen kanssa Thaimaaseen, jossa saimme nauttia lämmöstä, auringosta ja hyvästä Thaimaalaisesta ruuasta.


Viime viikolla alkoi paluu arkeen "köhisten" pienessä kuumeessa. Kiireinen viikko ei antanut armoa töiden osalta. Viikolle oli sovittua useita asiakastapaamisia, joita en voinut siirtää, oli vaan pakko jaksaa. Käytännössä viikko meni niin, että sinnittelin töissä ja kotiin päästessä vain nukuin. Taisin nukkua kaikkina työpäivinä n. 12h yöunia, kun normaalisti nukun n. 7h. Pieni kuume vei yksinkertaisesti mehut.

Köhä tuntuu edelleen jatkuvan, joskin olo on jo hiukan kohentunut, ainakin kuumeen osalta, mutta ainakin vielä pari päivää pitää pidättäytyä raskaammasta liikunnasta vaikka palo jumpille ja lenkille on jo kova. Reissussa tuli käveltyä ja uitua paljon, mutta kipeänä ollessa on liikunta jäänyt nolliin.

Ruokailut kotiin palattua, eivät ole olleet kehuttavia ja joulusuklaita on tuhottu olan takaa. On tullut syötyä pitsaa, hampurilaisia ja kebabia. Huomenna aloitan kuukauden karkkilakon, lukuunottamatta kurkkupastilleja, joita joudun tuohon yskän ärsytykseen syömään.

Huomenna maanantaina ryhdistäydyn myös ruokailujen suhteen ja odotan sillä olevan positiivisia vaikutuksia painon suhteen. Hyppään huomenna puntarille ja katson mitä "pahaa" olen itselleni tehnyt ja suunnittelen etenemistä kohti syksyllä asettamaani tavoitetta.



Kommentit

  1. Tutun näköiset portaat (Tiger cave temple?), kiipesittekö ylös asti. On aika hapottava suoritus kovassa lämpötilassa, mutta maisemat oli upeat. :)

    VastaaPoista
  2. Samaiset portaat ;). Valitettavasti meillä ei ollut retkellä aikaa kiivetä ihan ylös asti, etenkin kun ei heti hokassut niitä lähteä kapuamaan. Voin kuvitella sen "hien" määrän ylös asti kivutessa kun n. 400 rappusen kapuaminen meni ihan urheilusuorituksesta. 😄

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli