On päästy liikkeelle

No niin liikkeelle on päästy, ei tosin vielä jumpalle. Jumppakausi on vielä avaamatta, mutta liikuttu on. Tavoitteena on edelleen liikkua vähintään kolme kertaa viikossa. Tsekkasin jumppakalenterin ja joka illalle löytyy muutama jumppa vaihtoehto. Kävely on edelleen tarkoitus pitää kuvioissa. Uiminenkin on oikein hyvä vaihtoehto, niin ja pitäähän sitä vähintään kerran kaksi talvessa hiihtää. Kuntosalillekkin pitäisi päästä, joten liikunnoista ei pitäisi puutetta pitää vaan saada draivi päälle.

Oon muutamana päivänä tsekkailut Loopilla muun muassa askelia. Mulla on ollut tällä viikolla ihan perustoimistopäiviä töissä ja on karua huomata askeleiden vähyys työpäivän aikana. Molempina päivinä askeleet on pyöriny siellä 2600 askeleen tiennoilla. Tämä kertoo sen kuinka suuri merkitys erillisellä liikunnalla on arjessani. Tavoitteena on tavalla tai toisella saada vähintään 10 000 askelta päivässä.

Tänään töiden jälkeen edessä oli lumityöt, jotka menivät upeasti kuntoilusta vaikkei tuo lumi kovin raskasta ollutkaan, mutta sitä piisasi. Kävin tänään myös vajaan tunnin kävelylenkillä. Ei pöllömpää :D.


Päivän syömiset
Mysli, maitoa, mustikkaa ja 1/2 banaani
Kanasalaatti, näkkileipä
Omena
Kaalilaatikkoa
Jälkiuunipala, juustosiivu ja paprikaa
Sokeritonta glogiä




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toipumista

Vauhdikasta elämää

Syyskuu meni, lokakuu tuli